Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Ca'Shott

Ca'Shott is een op en top Deens merk dat staat voor die typische Scandinavische touch in design. Dat betekent minimalistische en eenvoudige ontwerpen die uitblinken in kwaliteit, stijl en draagcomfort. Benieuwd? Check dan snel het ruime aanbod.
Ca'shott

Scandinavisch design van Ca'Shott

Het Scadinavische merk Ca'Shott

Scandinavië staat bekend om veel dingen en één daarvan is design. Scandinavisch design kenmerkt zich namelijk door een minimalistische stijl, een weldoordachte functionaliteit en een uitzonderlijke kwaliteit. Het Deense merk Ca'Shott is daarop geen uitzondering. Dit merk staat voor die typische Scandinavische touch in design en maakt op die manier schoenen die op bijzondere wijze in het oog springen.

Typisch Ca'Shott

De ontwerpen van Ca'Shott zijn eenvoudig maar tegelijkertijd herkenbaar door de eigenzinnige details. Dat is niet onopgevallen gebleven, want Ca'Shott sleept in zijn korte bestaan al meerdere prijzen in de wacht en groeit met grote snelheid. Veel van de ontwerpen van Ca'Shott zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, wat ervoor zorgt dat er voor elk design wel een stijl- en kleurcombinatie te vinden is. Dat maakt het extra leuk om de collectie van dit merk door te bladeren!

De oprichter

Ontwerper en oprichter Jens Schøtt vind het belangrijk om zijn eigen stijl te handhaven en gaat hier dan ook prat op. Het merk zegt dan ook de mode te volgen, zonder de trends te volgen. Het merk gebruikt altijd hoogwaardige materialen en produceert de designs met de hoogste standaarden. Zo draagt Ca'Shott niet alleen de Deense look & feel met zich mee, maar ook het Deense gevoel voor kwaliteit en design.

Onderscheidend karakter

Ca'Shott blijft graag dichtbij de roots, waardoor het merk zich profileert met een duidelijk onderscheidend karakter en een hoge mate van herkenbaarheid. Dat het eigenzinnige merk opvalt is ook buiten Denemarken niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels is Ca'Shott in meerdere Europese landen te krijgen en verwacht wordt dat dit merk nog veel verder zal groeien. Niet gek voor een merk dat pas drie jaar bezig is!