omhoog

Nubikk herenschoenen

Dit opkomende merk verovert langzaam aan de markt met een geheel eigen look. De fashionable uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit zijn tekenend voor dit jeugdige merk. Maak nu ook je look compleet met één van deze Nubikk herenschoenen!
Heren

Nubikk: voor trendsetters met gevoel voor tijdloze elegantie

Het Hollandse merk Nubikk

Het Nederlandse label Nubikk zag het levenslicht in 2012 en staat synoniem voor tijdloze footwear die zowel klassiek elegant als trendy eigentijds is voor een onmisbare frisse en jonge look. Voor het merk is het van groot belang om mensen gelukkig te maken en dat is terug te zien in de geraffineerde eenvoudig gehouden designs van de verschillende herenschoenen. Door details op perfecte wijze te integreren in het ontwerp worden de schoenen echte eyecatchers die de trendy uitstraling van de drager onderstrepen. Daarbij vergeet Nubikk echter niet dat de schoenen echte allrounders moeten zijn, geschikt voor elke gelegenheid en stijl.

Het tijdloze schoenenmerk

De schoenen zijn dan ook de hele dag door naar de meest uiteenlopende gelegenheden te dragen. Naast de fraai ogende buitenkant wordt bij Nubikk ook veel tijd besteed aan de binnenkant die vooral opvalt door het hoge draagcomfort. Afgestemd op de verschillende seizoenen zijn de schoenen gevoerd, waardoor je voeten tijdens de koude dagen heerlijk warm blijven. Basiskleuren als zwart en grijs domineren de collectie van Nubikk om het tijdloze design te benadrukken en de schoenen met uiteenlopende outfits te kunnen combineren. Van een elegante stijl switchen naar een meer casual of sportieve stijl kan eveneens dankzij de verschillende sneakers van Nubikk. Zoek je een tijdloos elegante schoen? Dan kom je met Nubikk helemaal aan je trekken!