Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*
Gratis verzending en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*

Vandaag nog nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er dezelfde dag.

Gratis verzending en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- en altijd gratis met een Club-Omoda account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Meisjesschoenen

Alle papa’s en mama’s opgelet, want de nieuwe collectie meisjesschoenen is binnen. Verras je kleine meid met een mooi paar schoenen. En of je nu voor een stoere sneaker, lief laarsje of hippe enkelboot gaat, je vindt het bij Omoda.
Meisjes

Filters

Toon meer filters

De grote meisjesschoenen-collectie van Omoda

Hoe leuk het ook is om voor jezelf schoenen uit te zoeken, meisjesschoenen zijn zo mogelijk nóg leuker om aan te schaffen! Stel eens voor hoe ze zullen staan bij jouw kleine - of inmiddels al grote- meid! Bij Omoda vind je een ruime keuze aan meisjesschoenen en meisjes babyschoenen, van stoere sneaker en chique laars tot schattige ballerina en trendy stapper. 

Ruime collectie schoenen voor meisjes

Schoenen meisjes: probeer het model te vinden dat goed bij de voetjes van de toekomstige draagster past. Heeft ze een bredere voet? Kies dan bij voorkeur meisjesschoenen met een niet te smal model en met een wat soepelere zool. Meisjesschoenen van Tommy Hilfiger en Omoda zijn in dat geval geschikt. Is er juist sprake van een smal voetje? Dan is het belangrijk dat de schoenen bij meisjes' voeten (en in het geval van laarzen, ook de enkels) goed ondersteunen. Clic en Apples & Pears schoenen voor meisjes zijn een goed voorbeeld. Meer tips over welke soorten schoenen goed zijn voor smalle kindervoeten vind je natuurlijk ook bij Omoda! Kan de kleine dame nog geen veters strikken? Kies dan geen meisjesschoenen met veters! Dat klinkt voor de hand liggend, maar gebeurt vaak genoeg toch! Er zijn genoeg alternatieven, zoals schoenen met een rits, met klittenband of een combinatie hiervan. Het is van belang dat de meisjesschoenen goed passen. Bij deze ontwerpen gaat het dus niet alleen om hoe ze eruit zien, hoewel dat het shoppen van schoenen bij meisjes natuurlijk wel heel erg leuk maakt! Twijfel je nog of de maat klopt? Dubbel check dit dan aan de hand van het kindervoeten opmeten stappenplan, want weet dat niets leuker is dan schoenen aan meisjes te geven...