Cookies

 

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij het bezoek aan een website naar jouw computer worden gestuurd. Deze zorgen ervoor dat je bij een volgend bezoek aan de site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Daardoor wordt online winkelen gemakkelijker voor jou als klant. Ook worden cookies gebruikt om persoonlijke aanbevelingen te doen. Op onze website (www.omoda.nl) plaatst Omoda zelf cookies en we geven een beperkt aantal partijen de mogelijkheid om onder voorwaarden cookies te plaatsen.

Omoda plaatst zelf cookies, bijvoorbeeld om je laatst bekeken producten en artikelen in de shoppingbag te bewaren of tijdens het aankoopproces om je aankopen op te slaan in je Club Omoda-account. Verder maakt Omoda gebruik van cookies voor analytische doeleinden en reclamedoeleinden. Deze cookies verzamelen de volgende gegevens van jou:

  • IP-adres;
  • Cookie-ID’s;
  • Website- en klikgedrag;
  • Refferer-URL.

In deze tabel staat weergeven welke cookies precies worden geplaatst.

Met alle genoemde partijen die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over de zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat ook de cookiepartijen buiten de Europese Unie zich bij de omgang met jouw gegevens aan de Europese privacywetgeving houden. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de informatie verzameld via de cookies doen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat zij op basis van een wettelijke plicht de informatie aan een derde partij moeten verstrekken. 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics-cookies om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Googlediensten en advertentiedoeleinden. Daarnaast hebben wij Google opgedragen de IP-adressen te maskeren en hebben wij het niet toegestaan om het surfgedrag van verschillende apparaten en sessies te koppelen. Voor meer informatie over Google Analytics verwijzen wij je graag naar de privacyverklaring van Google.

Cookies verwijderen en/of in- en uitschakelen

Je kunt cookies ook in- en uitschakelen en verwijderen voordat de houdbaarheidstermijn is verstreken. Dit kun je doen via de instellingen in je browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding of ‘help’-functie in de toolbar van je browser. Let op: als je alle cookies uitschakelt werken sommige opties binnen onze website niet goed meer.

Socialmedia-buttons

Op onze website maken wij gebruik van socialmedia-buttons. Door te klikken op deze buttons word je doorgeleid naar de betreffende pagina van Omoda op deze verschillende platforms. Je krijgt hierdoor de optie om ons te volgen en om content te delen binnen je eigen netwerk. De buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code welke afkomstig zijn van de socialmedia-netwerken. Tevens staat er een tweetal buttons op onze website, die jou kunnen doorlinken naar platforms om onze applicatie te downloaden. Hier heeft Omoda geen invloed op, daarom verwijzen wij je graag door naar de privacyverklaring van de betreffende socialmedia-partijen:

Veranderingen qua cookies

We kunnen het gebruik van cookies op onze website regelmatig veranderen. Let dus altijd op de datum bovenaan dit statement en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. We zullen je (opnieuw) om toestemming vragen wanneer dit nodig is voor het plaatsen van (nieuwe) cookies.

Wat zijn mijn rechten?

Jij bent de baas over je eigen gegevens. Dit betekent dat jij de volgende rechten hebt:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • Het laten corrigeren van fouten;
  • Het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens;
  • Intrekken van toestemming;
  • Het beperken van jouw gegevensverwerking;
  • Jouw persoonsgegevens in digitaal leesbaar standaardformaat verkrijgen om deze over te dragen;
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  • Het recht met betrekking tot automatische besluitvorming en profilering, oftewel het recht ons te vragen hoe beslissingen tot stand zijn gekomen en na te laten gaan of deze beslissingen terecht zijn. 

Wil je de persoonsgegevens die we van je hebben verzameld via cookies inkijken? Of wil je misschien iets wijzigen of laten verwijderen? Geen probleem, dat is je goed recht. Hiervoor kun je je eigen browser raadplegen of contact opnemen met onze behulpzame klantenservice. Let op dat je bij vragen over een cookie altijd een cookie-ID meegeeft.

Wie is er verantwoordelijk voor mijn gegevens

Wij zijn:

Omoda.NL B.V.
Ruigendijkweg 1
4301 RX Zierikzee
Telefoonnummer: 0111 - 410044
KvK-nummer: 20141521
Btw-nummer: NL819501220b01 (alle prijzen zijn inclusief 21% btw)

Wil je een klacht indienen?

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan horen wij het natuurlijk graag als eerste. Neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice zodat zij je kunnen helpen. Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland heet deze de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor meer informatie over jouw privacy verwijzen wij je graag door naar ons privacystatement

 

 

Mijn cookievoorkeur