Hi Fashionlover

Dames Heren Kinderen
null

Kleding

null

Schoenen

null

Tassen

null

Accessoires

null

Looks

null

Merken

null

Inspiratie

null

Kleding

null

Schoenen

null

Tassen

null

Accessoires

null

Looks

null

Inspiratie

null

Merken

null

Baby

null

Meisjeskleding

null

Meisjes schoenen

null

Jongenskleding

null

Jongens schoenen

null

Merken

null

Kleding

null

Schoenen

null

Looks

null

Nieuwe collectie

null

Merken

Voor 13:00 besteld, vanavond in huis*
Gratis verzending met PostNL of DHL
Gratis 365 dagen retourneren
Betaal achteraf met Klarna
Inklappen
Voor 13:00 besteld, vanavond in huis*

Vandaag nog een nieuwe outfit of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er dezelfde dag.

Gratis verzending met PostNL of DHL

Gratis verzending vanaf € 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis 365 dagen retourneren

Wat langer nodig om te beslissen? Je bestelling mag tot 365 dagen ongedragen retour - kosteloos natuurlijk.

Betaal achteraf met Klarna

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Cookies

 

Dit cookie statement is voor het laatst aangepast op 23 juni 2022.    

Op onze website gebruiken we zowel cookies van onszelf als van derde partijen. Cookies zijn informatiebestanden die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het apparaat (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het apparaat. Volgens de wet mogen wij cookies op jouw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de website of als ze strikt analytisch zijn. Voor alle andere soorten cookies hebben we jouw toestemming nodig. De website maakt gebruik van verschillende soorten en sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. 

De verschillende soorten cookies

Functionele cookies of technisch noodzakelijke cookies

Functionele cookies of technisch noodzakelijke cookies zijn nodig voor het functioneren van onze website. We gebruiken ze om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Omdat hiermee de website (beter) werkt, is jouw toestemming hiervoor niet nodig. We kunnen met deze cookies bijvoorbeeld jouw inloggegevens en items in jouw winkelwagen bewaren. Ook gebruiken we ze om ervoor te zorgen dat je niet steeds dezelfde informatie hoeft in te geven als je op onze website bent.

Analytische cookies

We gebruiken deze cookies voor statistieken om te analyseren hoe bezoekers onze website gebruiken en onderzoeken welke onderdelen van de website het interessantst zijn. Daarnaast gebruiken we ze ook om te zien of een pagina wel wordt gevonden. Als je bijvoorbeeld bepaalde informatie zoekt, maar niet vindt, kunnen we dat zien door cookies voor statistieken. Zo weten we op welke manier we de website gebruiksvriendelijker kunnen maken. Ook voor analytische cookies dient toestemming te worden gevraagd, tenzij deze privacyvriendelijk zijn ingesteld. 

Marketing-/ advertentiecookies

Met deze cookies bekijken we welke pagina’s je hebt bezocht op onze website. Deze informatie gebruiken we om relevante advertenties van Omoda te plaatsen op andere websites die jij bezoekt. Daarnaast zorgen de cookies ervoor dat we jouw bezoek onthouden. De verzamelde gegevens worden gedeeld met derde partijen, zoals adverteerders. We werken hiervoor samen met advertentiepartners, bijvoorbeeld Google of Facebook. We meten hoeveel mensen op onze advertenties klikken en hoeveel van hen ons product kopen. Zo helpen de advertentiecookies ons om onze digitale marketing te verbeteren. Via deze partners kunnen we ook zoeken naar andere doelgroepen voor wie onze advertenties interessant kunnen zijn. Zo kan Omoda jou gericht informatie aanbieden waarin je interesse hebt getoond. Als je bijvoorbeeld hebt gekeken op onze website naar schoenen, kan het zijn dat we je een aanbieding doen voor een vergelijkbare schoen. We plaatsen deze cookies alleen als je ons hier toestemming voor geeft.

We laten je ook advertenties van Omoda zien op andere websites. Hiervoor maken wij gebruik van zogenaamde advertentienetwerken. Niet alle advertenties gebruiken cookies. Er zijn ook algemene aanbiedingen die gelden voor iedereen die onze website of een andere website bezoekt. Als je cookies uitzet, dan is het dus nog steeds mogelijk dat je advertenties van Omoda ziet.

Welke cookies gebruiken we?

In deze tabel staat weergegeven welke cookies precies worden geplaatst.

Die cookies kunnen de volgende gegevens van jou verzamelen:
•    IP-adres
•    Cookie-ID
•    Website- en klikgedrag
•    Referrer-URL

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we, voor zover wij dat verplicht zijn, vragen om jouw akkoord voor het gebruik van cookies.

In- en uitschakelen van cookies     

In jouw webbrowser kun je instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer je ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van jouw browser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Verwijderen van cookies     

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt het cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum is verstreken. Je kunt er ook voor kiezen om de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Let op: na het verwijderen en/of het weigeren van cookies kun je advertenties blijven zien. Als je cookies weigert en/of verwijdert, kun je niet altijd alle mogelijkheden van een website gebruiken. Daarnaast heeft het weigeren en/of verwijderen van cookies alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Gebruik je meerdere computers en/of browsers? Herhaal dan de handeling(en) om cookies te weigeren en/of te verwijderen zo vaak als nodig.

Social media buttons

Op onze website maken wij gebruik van social media-knoppen. Door te klikken op deze buttons word je doorgeleid naar de betreffende pagina van Omoda op deze verschillende platforms. Je krijgt hierdoor de optie om ons te volgen en om content te delen binnen je eigen netwerk. De buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code welke afkomstig zijn van de socialmedia-netwerken. Tevens staat er een tweetal buttons op onze website, die jou kunnen doorlinken naar platforms om onze applicatie te downloaden. Hier heeft Omoda geen invloed op, daarom verwijzen wij je graag door naar de privacyverklaring van de betreffende socialmedia-partijen:

Veranderingen qua cookies

We kunnen het gebruik van cookies op onze website regelmatig veranderen. Let dus altijd op de datum bovenaan dit statement en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. We zullen je (opnieuw) om toestemming vragen wanneer dit nodig is voor het plaatsen van (nieuwe) cookies.

Welke privacyrechten heb je?

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • Recht op inzage: je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van jou verwerken, in te zien.
  • Recht op rectificatie: je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van jou verwerken, te corrigeren of aan te vullen indien deze onjuist of onvolledig zijn.
  • Recht van bezwaar: je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en tegen direct marketing.
  • Recht op verwijdering: je kunt ons verzoeken jouw persoonsgegevens te verwijderen.
  • Recht om jouw toestemming in te trekken: indien je ons toestemming hebt gegeven om persoonsgegevens te verwerken, dan kun je deze toestemming op ieder moment intrekken.
  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens: indien het technisch mogelijk is, heb je het recht om de persoonsgegevens die wij van jou verwerken te laten overdragen naar een derde partij.
  • Recht op beperking van de verwerking: in sommige gevallen kun je ons verzoeken om het verwerken van jouw persoonsgegeven (al dan niet tijdelijk) te beperken.

Bij jouw verzoek kunnen wij je vragen om je te identificeren. Wij vragen hiervoor gegevens op om er zeker van te zijn dat jij de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren.

Wij zullen in principe binnen een maand aan jouw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter met twee maanden worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke privacyrechten of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij jou daarvan tijdig op de hoogte stellen.

Wil je de persoonsgegevens die we van je hebben verzameld via cookies inkijken? Of wil je misschien iets wijzigen of laten verwijderen? Geen probleem, dat is je goed recht. Hiervoor kun je je eigen browser raadplegen of contact opnemen met onze behulpzame klantenservice. Let op dat je bij vragen over een cookie altijd een cookie-ID meegeeft.

Wie is er verantwoordelijk voor mijn gegevens

Wij zijn:

Omoda.NL B.V.
Ruigendijkweg 1
4301 RX Zierikzee
Telefoonnummer: 0111 - 410044
KvK-nummer: 20141521
Btw-nummer: NL819501220b01 (alle prijzen zijn inclusief 21% btw)

Wil je een klacht indienen?

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan horen wij het natuurlijk graag als eerste. Neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice zodat zij je kunnen helpen. Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland heet deze de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor meer informatie over jouw privacy verwijzen wij je graag door naar ons privacystatement

Yes, gelukt!

Het artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.

Yes, gelukt!

Ga naar mijn account