omhoog

Timberland heren

Niet elk merk zit zoals jij dat wenst. Heb je ervaringen met knellend schoeisel, pijn en ongemak? Sla dan eens een geheel andere weg in. Kies voor Timberland voor heren. Dit kwaliteitsmerk zal je zeker aangenaam verrassen. Kijk snel verder!
null

Filters

Timberland voor heren: gemaakt voor optimale prestaties

Timberland als je voor comfort gaat

Heb jij een snelle en dynamische levensstijl? En zoek je altijd weer naar kansen en mogelijkheden? Begin dan eens bij de basis. Elke geslaagde dag begint bij de juiste outfit. Niet voor niets luidt een oud gezegde: 'Kleren maken de man'. Je eerste indruk bepaalt de manier waarop anderen jou zien. Bovendien is comfort dé ultieme manier om elke uitdaging boordevol zelfvertrouwen aan te kunnen gaan.

Ontdek de Timberland collectie bij Omoda.nl

Ontdek onze Timberland collectie voor heren, en laat je eens aangenaam verrassen. Je vindt er vele soorten en modellen herenschoenen. Van classy shoes voor al je zakelijke avonturen, tot stevige casual stappers. En altijd weer vind je bij Timberland een unieke en authentieke stijl. Bij de heren modellen van Timberland is volop gebruik gemaakt van innovatieve technologie. Comfort is steeds opnieuw het sleutelwoord. Flexibele zolen met een krachtig voetbed en aangename vering; oerdegelijke materialen en een robuuste uitstraling. En dan hebben we het nog niet gehad over het premium leer. Dat zorgt steeds opnieuw voor optimale prestaties.

Hoe werd Timberland bekend

Timberland werd bekend dankzij de lichtbruine lederen bergschoenen. Inmiddels is het repertoire flink uitgebreid, maar het onverwoestbare imago is altijd onveranderd gebleven. Aan de kwaliteit van de nieuwe heren lijn zijn dan ook geen concessies gedaan. Draagbare modellen helpen je om het leven leuker te maken, en blazen elke dag nieuw leven in. Geef al je outfits dus wat ze verdienen. Of je nu een ongeneeslijke jeansfan bent of zweert bij exclusieve maatpakken en pantalons. Timberland is all yours!