Voor 23:59 besteld, maandag in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, maandag in huis*

Gelijk na het weekend nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er maandag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Magnanni

Magnanni is een familiebedrijf dat al sinds 1954 bestaat en dat producten maakt voor mannen die graag hun persoonlijke stijl en smaak laten zien. Het label is populair bij mannen die open staan voor nieuwe ervaringen en uitdagingen, die nieuwsgierig, cultureel georiënteerd en dynamisch zijn.
Magnanni

Magnanni online shop

Bekijk de collectie van Magnanni in de Omoda webshop en je zult versteld staan van de ruime keuze en de hoogwaardige afwerking van dit merk. Naast de Magnanni schoenen vind je ook riemen van dit stijlvolle merk in onze online shop. Magnanni is een Spaans familiebedrijf dat al sinds 1954 footwear maakt. Het merk is bestemd voor de man die begrijpt dat hij zijn persoonlijke stijl en smaak laat zien met de manier waarop hij zich kleedt. Deze man staat open voor nieuwe ervaringen en is nieuwsgierig, cultureel geïnteresseerd en dynamisch.

Ben of heb jij ook zo'n man? Neem een kijkje in onze Magnanni collectie!

Alle Magnanni producten zijn gemaakt met een traditionele techniek die zo kennisintensief is dat hij nu bijna niet meer wordt gebruikt. Alleen het beste leer wordt gebruikt, dat vervolgens met een exclusieve verf stuk voor stuk handmatig wordt behandeld. Vervolgens wordt het leer op een unieke wijze tot schoen verwerkt, zodat de schoen precies past. Zo zorgt Magnanni voor flexibiliteit en comfort vanaf het eerste moment dat je je nieuwe paar van dit stijlvolle merk draagt. Op zoek naar een paar schoenen dat je met trots zult dragen en waar je jarenlang plezier van zult hebben? Shop voor jezelf of je partner in de Omoda shop en laat je overrompelen door dit en ons mooie Magnanni sale assortiment.