omhoog

Floris van Bommel herenschoenen

Stijlvol, trendy en goed: dat krijg je als je de producten koopt van het Nederlandse modelabel Floris van Bommel. Ben je dus op zoek naar een paar toppers onder de herenschoenen? Bekijk dan snel ons aanbod in de online shop!
null

Filters

Echte heren dragen Floris van Bommel schoenen

Floris van Bommel, unieke herenschoen

Bij Floris van Bommel is de negende generatie schoenmakers elk seizoen druk druk bezig om een bijzondere collectie herenschoenen in de markt te zetten. Bijzonder, want elk paar heeft een duidelijk zichtbare Floris van Bommel 'signature'. Zowel de de sneakers, de nette schoenen en de enkelboots, ze beschikken allemaal over een opvallend detail dat direct duidelijk maakt dat ze oer-hollandse Floris van Bommel schoeisel zijn.

Floris van Bommel kan altijd

Is het dat croco leer, de kleurrijke veters, de opvallende patronen in het leer? Deze details maken een paartje Floris van Bommel herenschoenen on-weer-staanbaar. En je draagt ze zowel bij zakelijke, alledaagse als feestelijke aangelegenheden. Sois belle et tais-toi? Nee hoor! Floris van Bommel herenschoenen zijn meer dan alleen maar mooi. Het bedrijf zorgt er naast het ontwerp van de schoenen ook voor dat deze geproduceerd worden onder verantwoorde omstandigheden in de Nederlandse of andere Europese fabrieken. Op die manier kan het bedrijf het productieproces van a tot z opvolgen en zo hun hoge afwerkingsgraad garanderen. Bovendien belooft Floris van Bommel ook dat er enkel met kwalitatieve basismaterialen, en waar mogelijk ook, met ecologisch verantwoorde materialen wordt gewerkt om dat paar super schoenen voor je te maken waar je, mits goed onderhoud, jaren plezier van hebt. Check snel de collectie voor heren van dit merk in onze online shop.