UGG

UGG

UGG produceert comfortabele, warme en bovendien zeer fashionable footwear. Of je nu kiest voor een nieuw of een classic model. De UGGs staan altijd geweldig, zitten als gegoten en door de schapenwol zijn je voeten heerlijk warm.  

UGG

Een aantal jaar geleden heeft het modemerk UGG als een storm de modemarkt veroverd: sindsdien zijn de iconische laarzen, schoenen en tassen van dit bijzondere label niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Sommige mensen wisten zeker dat het een trend van kortdurende aard zou zijn. Niets is echter minder waar: UGG is here to stay en groter dan ooit! Met hun heerlijke toegankelijke collectie weten ze ieder seizoen opnieuw hun fans én haters te verrassen.

Niets heerlijker dan je fashionable outfit helemaal compleet te maken met jouw perfecte paar UGGs. In alle kleuren, soorten en maten zit er altijd een paar UGGs bij dat jouw goedkeuring kan wegdragen! Of je nu houdt van glitter en glamour of liever gaat voor de meer basic uitvoering. 

Van oorsprong zijn UGGs laarzen en schoenen die ontworpen zijn om surfers warm te houden nadat ze uit de golven kwamen. Geen wonder dat deze vachtlaarzen en schoenen zo ontzettend comfy en warm zijn! Eigenlijk kan niet één modeminnend meisje zonder een paar van deze toppers. Vergeet de types die op neppers van de markt lopen: er is maar één UGG en dat is heel goed te zien aan de kwaliteit!

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies