omhoog

UGG meisjes

De superstoere collectie van UGG is niet alleen een lust voor het oog, ze zitten ook nog eens waanzinnig lekker! Hippe meisjes kiezen dan ook massaal voor dit heerlijke merk. Be fabulous met UGG!
Meisjes

Filters

UGG voor modebewuste meisjes

De nieuwe meisjescollectie van UGG

De afgelopen jaren werd het assortiment van UGG uitgebreid met een meisjes lijn. Deze hartverwarmende modellen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Van kleine babydames tot jeugdige fashionista's en teenage girls met pit en power: UGG is er voor iedereen! We waarschuwen wel graag even van tevoren: het kennismaken met UGG is niet zonder risico. Wanneer je deze stappers eenmaal geprobeerd hebt, is de kans groot dat je nooit meer anders wilt. Met UGG loop je op wolkjes. De binnenkant is gevoerd met comfortabel schapenvacht, en de buitenzijde is gemaakt van het allerzachtste leder. Kwaliteit en klasse met een hoofdletter K dus. Wie wordt daar niet verliefd op?

UGG voor het hele gezin

UGG is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook Nederland is volledig in de ban van dit casual lifestyle merk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een meisjesschoenen collectie aan dit merk is toegevoegd. Meisjes UGGs doen op geen enkel punt onder voor de modellen voor volwassenen. De zachte sheepskin zorgt ervoor dat je voeten altijd behaaglijk warm blijven. Zweetvoeten, te warme of te koude voeten zijn nu definitief verleden tijd. Je kunt je pa of ma natuurlijk lief aankijken voor een dagje shoppen. Geen tijd? Geen nood, bij Omoda bestel je de mooiste meisjesschoenen van UGG gewoon online. Binnen een paar muisklikken is het geregeld, en wij bezorgen ze razendsnel bij je thuis. Have fun!