Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*
Gratis verzending en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*

Vandaag nog nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er dezelfde dag.

Gratis verzending en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- en altijd gratis met een Club-Omoda account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Shoesme

Shoesme is een merk van Nederlandse bodem. Frisse modellen en aandacht voor details kenmerken de nieuwe collectie. Het accent ligt op de ontwikkeling van voetjes in de groei. Sterke materialen en flexibele zolen zorgen voor de beste steun.
Shoesme

Shoesme: omdat je kind het beste verdient

Voor ieder kind een Shoesme

Voor je baby of peuter wil je alleen maar het allerbeste. Jonge kinderen, of ze nou net leren lopen of al een aantal stappen hebben gezet, hebben goede schoenen nodig voor een gezonde ontwikkeling van hun voetjes. Shoesme maakt modellen die heerlijk lopen en perfect zitten. Hierbij maakt dit label gebruik van materialen van de beste kwaliteit en natuurlijk trendy designs. Voor elke fase in de groei heeft Shoesme een eigen concept, zodat je je kind elke dag veilig kunt laten stappen.

Het ontstaan van Shoesme

Shoesme bestaat al sinds 1999 en houdt elke stap in het productieproces in eigen beheer. Van het leer dat Shoesme gebruikt tot de zool die uit de fabriek komt: alles wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd. Het label tekent het ontwerp, ontwikkelt het concept en modelleert de schoen zelf, in Nederland en in Portugal. In de fabrieken in Portugal wordt elke schoen van Shoesme met de hand gemaakt en vervolgens gecontroleerd op kwaliteit. Omdat het label steeds met dezelfde fabrieken werkt, kun je er zeker van zijn dat de pasvorm en kwaliteit jaar in jaar uit hetzelfde is. Met de collectie van Shoesme weet je dus zeker dat je kind gezond schoeisel geeft dat eerlijk gemaakt is en er ook nog eens heel erg leuk uitziet. Shoesme is bovendien sponsor van War Child, omdat het label vindt dat alle kinderen, waar ook ter wereld, recht hebben op een gezonde, zorgeloze jeugd.