Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*

Vandaag nog nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er dezelfde dag.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Floris van Bommel

Floris van Bommel werd gelanceerd in 1996. Het merk is geliefd onder de liefhebbers van kwaliteitsschoenen. Fantasievolle designs en hippe kleuren staan centraal. Deze stijlvolle stappers van Nederlandse bodem zijn al vele jaren een begrip.
Floris van Bommel

Floris van Bommel voor trendy traditie

Floris van Bommel de Nederlandse schoenmaker

Als er één Nederlands merk is dat zowel uitblinkt in ouderwets en ambachtelijk schoenmakerswerk als in modern en modieus design, dan is het wel Floris van Bommel. Wat dit mooie Nederlandse label ook op de markt brengt, je bent verzekerd van topkwaliteit, of het nou om schoeisel gaat of accessoires. Floris van Bommel laat zien dat hij oog heeft voor detail en precies weet welke materialen van topkwaliteit hij nodig heeft om de perfecte schoen te maken. Hij speelt in op de allernieuwste trends, maar vergeet nooit de ambachtelijke traditie waar hij uit voortkomt.

Van Bommel is de must-have

Schoenen van Floris van Bommel zijn must-haves voor iedereen die oog heeft voor topkwaliteit, een perfecte afwerking en een subliem draagcomfort. Ook mensen met afwijkende breedtematen worden door Floris van Bommel op hun wenken bediend. Zijn ontwerpen komen volledig tot hun recht in een formele en zakelijke sfeer, maar ook als het wat losser en casual mag. Zijn trendy design met speelse details geven een formele outfit een subtiel knipoogje en tillen een casual outfit juist naar een hoger niveau. Dit zien we in de nette schoenen van het merk, maar even beroemd zijn ook de sneakers van Floris van Bommel. Een sneaker wordt meestal niet als een nette en stijlvolle schoen gezien, maar Floris van Bommel bewijst het tegendeel. En wat je ook van hem aantrekt, je bent gegarandeerd van jaren draagplezier. Helemaal overtuigd, maar heb je een kleiner budget? Kijk dan zeker eens naar onze Floris van Bommel schoenen in de sale!