omhoog

Via Vai

Via Vai is een Nederlands merk dat zich laat inspireren door Italiaanse kwaliteit en uitstraling. Deze footwear is pure fashion met een collectie die varieert van extravagant en opvallend tot subtiel en simplistisch.
Via Vai

Trendy schoenenmerk Via Vai: we blijven altijd verbeteren.

De kracht van Via Vai

Meer dan twintig jaar geleden begon Via Vai met het produceren van schoenen. Bij dit label houden ze enorm van Italiaanse designs, wat ook zeker terug te vinden is in haar collecties. De Italiaanse stijl samen met toewijding en perfectie waren de inspiratiebron voor het merk dat het inmiddels geworden is. Daarnaast staat Via Vai voor de combinatie van Italiaanse schoenmode met een sportieve twist. Het merk is zeer veelzijdig en ontwerpt en produceert haar producten volgens haar eigen ideeën. Daarnaast komt dit leuke damesschoenenmerk ieder seizoen met nieuwe maar toch tijdloze vrouwelijke collecties.

De fall/winter 2018/2019 Via Vai-damesschoenencollectie

De prachtige kleuren, bijzondere lijnen en tevens de bijzondere materialen zorgen ervoor dat het lijkt alsof alles voor elkaar gemaakt is. Doordat het merk een strakke uitstraling wil hebben zul je maar weinig tierelantijntjes tegenkomen. Desalniettemin maken ze het toch nog net even iets meer bijzonder met bijvoorbeeld het gebruik van verschillende materialen. Dankzij de zachte en natuurlijke kleuren is er altijd wel een schoen van Via Vai die in jouw garderobe past. Tevens zijn er verschillende Via Vai-designs te vinden, wat dacht je bijvoorbeeld van een paar mooie sneakers of een stel enkellaarsjes? In de online shop van Omoda bestel je op een snelle, veilige en makkelijke manier de Via Vai's naar jouw keuze. Vandaag besteld voor 21:00 uur is zelfs morgen nog in huis!