Shabbies

Shabbies Amsterdam

Naar de mooiste dingen hoef je soms niet ver te zoeken. Shabbies Amsterdam komt van Nederlandse bodem, en is een gewild merk van de gerenommeerde ontwerper Fred de la Bretonière. De uitstraling is nonchalant; de pasvorm is ronduit perfect.

Comfortabel Nederlands design met Shabbies Amsterdam

Het label Shabbies Amsterdam is gebaseerd op een design uit de jaren '80 van Fred de la Bretonière. De lijn bevat schoenen, tassen, riemen en andere accessoires om een complete look te vormen. Shabbies Amsterdam wil nonchalance uitstralen door het gebruik van pure leersoorten. Het label besteedt speciale aandacht aan de voering en aan het type leer en dat heeft ervoor gezorgd dat Shabbies Amsterdam enorm populair is geworden. Het zachte leer vormt zich om je voet voor een extra comfortabel gevoel tijdens het dragen. Natuurlijk wordt de lijn elk seizoen geüpdate met de nieuwste trends.

Fred de la Bretonière zegt dat hij zijn producten speciaal maakt om zijn klanten beter te laten voelen. Bij elke stap die je zet wordt het product een deel van jou, zodat jij meer jezelf kunt worden. De simpele Shabbies Amsterdam designs zien er koel maar elegant uit en combineren kwaliteit met duurzaamheid. Dankzij de trendy details wordt het klassieke design anders dan anders.

De meeste producten van Shabbies Amsterdam zijn gemaakt van leer dat is gelooid met behulp van plantaardige producten. Hierdoor behoudt het leer zijn stevigheid, maar is het soepel genoeg om mee te werken. Bovendien wordt het leer steeds mooier gedurende de jaren. Als je je Shabbies Amsterdam dus maar vaak genoeg draagt, ga je ze steeds leuker vinden.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies