omhoog

Michael Kors

Hou je van een extra dosis New Yorkse flair in je look? Ontdek dan snel in de online shop van Omoda de trendy collectie van Michael Kors. Casual chic met een tijdloze elegantie: dat is wat deze gerenommeerde modeontwerper je biedt.
Michael Kors

Michael Kors: eigentijds & luxueus

Michael Kors een must-have

Michael Kors is inmiddels een begrip in de modewereld. Een item van Michael Kors is voor velen een must-have. Of het nu gaat om schoenentassen of een accessoire van Michael Kors, het maakt niet uit. Het lijkt wel of alles wat de man ontwerpt gelijk een felbegeerd artikel wordt. Natuurlijk komt dat niet zomaar uit de lucht vallen. De wereldberoemde en bekroonde ontwerper van luxe accessoires en prêt-à-porter heeft wel degelijk oog voor detail. Juist deze vakkundigheid maakt van de items van Michael Kors gewilde objecten. 

Over Michael Kors

Michael Kors heeft zijn bedrijf opgericht in 1981 en voert hiermee zijn eigen label. De ontwerper heeft een aangeboren gevoel voor glamour en tijdloos chic. Dit bleef niet onopgemerkt in de mode scene. Het leverde hem een behoorlijk aantal onderscheidingen op. Daarnaast is er een groot respect voor de ontwerper voor zijn steun aan verschillende goede doelen. Honger bestrijden op verschillende vlakken is één van de passies in zijn leven. Zijn grootste passie ligt natuurlijk bij het ontwerpen en dit ziet men terug in zijn stijl. Iedere fashionista ziet de volmaaktheid van de Michael Kors producten, net zoals iedereen de kwaliteit herkent.

Trendy & tijdloos

Michael Kors is trendy maar ook tijdloos. Wil jij ook graag een echte Michael Kors? Neem dan eens een kijkje bij de verschillende items. Er zit vast iets bij wat jou kan bekoren en je steunt er indirect ook nog een goed doel mee.