omhoog

Shoesme sale

Shoesme is een Nederlands merk dat zich volledig richt op het ontwerpen van de leukste schoenen voor jongens en meisjes. Daarbij hecht het merk vooral veel waarde aan het draagcomfort en de pasvorm. Check de collectie die nu in de sale is!
null

Filters

Toon meer filters

Shoesme nu in de sale!

Shoesme is een merk dat zich volledig richt op het maken van kinderschoenen met een ideale pasvorm. De leuke ontwerpen voor kids van Shoesme vind je nu bij Omoda in de sale. In de outlet vind je een collectie van heerlijke ontwerpen van het merk, dus het is zeker aan te raden eens een kijkje te nemen. Het verhaal van Shoesme begint in 1999 in, toen het merk werd opgericht met als doel om de beste schoenen voor kinderen in de verschillende fases van het opgroeien te maken. Shoesme wil kinderen laten spelen, rennen, springen en genieten van het leven door hen een comfortabele schoen te bieden die er ook nog eens superleuk uit ziet!

Outlet shoesme sneakers en sadalen

In de sale collectie van Shoesme vind je dan ook ontwerpen voor alle leeftijden, voor zowel jongens als meisjes. De ontwerpen van Shoesme worden met de hand gemaakt en met grote zorgvuldigheid vervaardigd. Het merk brengt ieder seizoen een nieuwe collectie op de markt, waarbij innovatie en draagcomfort voorop staan. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en textiel. In de sale-collectie vind je een overzicht van verschillende stijlen die het merk maakt. Check daarom snel de sale en bekijk de verschillende designs in de outlet. Je shopt de artikelen in de sale veilig en snel online en je kan achteraf betalen. Bij een bestelbedrag van EUR 50,- wordt je bestelling gratis verzonden.