omhoog

A.S.98

Met bijzondere ontwerpen, technisch goed onderlegde en goed gemotiveerde medewerkers en zorgvuldige geselecteerde materialen heeft A.S.98 een bijzondere lijn van producten neergezet. Het kenmerkende leer van het label wordt gehaald uit speciale Italiaanse leerlooierijen om die unieke, herkenbare schoenen met karakter te maken.

null

Wanneer je op zoek bent naar een hippe en stevige schoen is A.S.98 echt iets voor jou! Want met dit merk doe je altijd mee met de laatste modetrends! A.S.98 heeft een grote collectie dus je hebt genoeg keuze bij dit leuke merk. Ben je op zoek naar stoer? Of kies je liever voor casual? Voor elke outfit hebben zij wel een passende schoen. Ideaal, want zo is er voor elk wat wils!

A.S.98 produceert unieke producten en is net een beetje anders dan anders. Zo heeft ieder model een eigen individuele stijl. De stoere, leren riempjes zijn kenmerkend voor de producten van A.S.98. Dit leuke detail zie je daardoor vaak terug in de uitgebreide collectie. De schoenen van A.S.98 zijn niet alleen modieus en trendy, ze zitten ook nog eens heel comfortabel! De ontwerpers vinden het namelijk belangrijk dat jij met plezier op footwear loopt. Een goed passend ontwerp zorgt voor een goede lichaamshouding en gezonde voeten. Daarom is iedere creatie van hoogwaardige kwaliteit en heeft het een perfecte pasvorm. Naast de grote collectie voor dames en heren heeft A.S.98 nu ook een complete lijn aan accessoires. Bekijk snel ons assortiment en laat je verassen!