Omhoog

MaripÁ©

Maripé is een Italiaans schoenenmerk dat garant staat voor fashion die hip en tijdloos tegelijk is. Het familiebedrijf maakt footwear met passie en gebruikt kwaliteitsleer als basis. Deze fashion is ook in jouw garderobe onmisbaar!

null

Italiaanse kwaliteit bij MaripÁ©

Voor de herkomst van het modieuze merk Maripé reizen we af naar het gezellige Italië. hier vinden we in de buurt van het romantische Venetië een typisch familiebedrijf dat al in 1947 is opgericht. Vanaf de jaren veertig is Maripé ook werkzaam op het gebied van Riviera del Brenta. Vooral de passie voor fashion is de drijfveer die je terug vind in schitterende exemplaren op onze online shop.

Met natuurlijke materialen laat Maripé het gevoel voor detail geheel tot uiting komen. Dit zien we terug in een vrouwelijk schoen dat geschikt in voor iedere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een normale werkdag of een speciaal avondje uit. Het zijn de momenten waarop je er goed uit wilt zien. Het vakmanschap van de maker zorgt voor een hoge kwaliteit die jij als gebruiker mag ervaren. Door deze eigenschappen zijn de schoenen van Maripé een echte must-have voor iedere schoenliefhebber.

Maripé weet elegantie op een speciale wijze te combineren met de modieuze look. Het is een tijdloos design waardoor je heel lang van jouw aanwinst kan genieten. De Italiaanse twist is overigens in ieder stukje van de schoen terug te vinden en je bent zeker van een goede pasvorm. Bovendien zijn ze handgemaakt waardoor op ieder detail gelet kan worden. Kijk dus snel verder in het brede assortiment. Want deze schoen die nooit uit de mode is past in iedere garderobe.