Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*

Vandaag nog nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er dezelfde dag.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Panama Jack

Stoere, robuuste modellen van Panama Jack spreken enorm tot de verbeelding van vele schoenenliefhebbers. De hier getoonde collectie vindt dan ook gretig aftrek. Dat is volgens ons helemaal terecht.
Panama Jack

Get ready met Panama Jack

Waar komt Panama Jack vandaan?

Ruwe wegen, lange stranden of een fanatieke wandeling; met Panama Jack sta je klaar voor elk nieuw avontuur! Dit authentieke merk geeft je al sinds 1989 vertrouwen, comfort en kwaliteit. Panama Jack is een merk dat bekend staat om zijn back-to-basic modellen met een vintage look. In de allround collectie geven ze elk jaar twist aan hun modellen en gaan ze mee met de trends van nu. Panama Jack is totally up-to-date! Het stabiele merk is opgericht in 1989 in Spanje en heeft jarenlange ervaring waardoor er een hoge kwaliteit wordt geleverd door perfecte vakmanschap. De temperamentvolle Spanjaarden uiten hun passie bij het maken van de schoenen die hierdoor liefde en toewijding uitstralen. Elk detail op de ontwerpen is met zoveel toewijding en aandacht handgemaakt dat je deze comfort en kwaliteit direct ervaart als je op de Panama Jacks weg wandelt.

Goed voor mens en milieu

Bij het maken van de Panama Jack collectie wordt er gedacht en gehandeld vanuit een respect voor de natuur. Het merk weerspiegeld dit principes niet alleen in de collectie maar ook nemen zij deze mee in hun maatschappelijke verantwoording. Bij de productie van de schoenen vinden ze het belangrijk dat ze het milieu beschermen, culturele ontwikkelingen ondersteunen en over de hele wereld goede doelen helpen. Ze werken bijvoorbeeld samen met stichtingen Ruta BBVA en stichting Vicente Ferrer. Als je opzoek gaat naar het avontuur of je wilt juist style met comfort combineren kun je je hart luchten met deze stevige collectie. Shockeren is niet de bedoeling maar verassen doen ze je wel de verschillende modellen van Panama Jack. Je kunt kiezen voor de standaard tijdloze klassieker of je gaat mee met in de trendy stijl voor een ultieme mode look. Jij bepaald hoe je ze draagt en zij nemen je mee op een dagelijks avontuur! Maak snel je keuze en vergeet niet om ook eens een kijkje te nemen bij onze Panama Jack sale! Veel shopplezier!