Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending* en retour
21 winkels in Nederland
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

21 winkels in Nederland

Die ene schoen liever eerst in het echt zien en passen? Kom langs in één van onze winkels!

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Paul Green

Paul Green is een merk gericht op hoge kwaliteit en variatie voor een zeer betaalbare prijs. De damesschoenen van Paul Green combineren elegantie met sportiviteit. Het comfort dat de schoenen bieden en de geweldige designs maken dit merk een aanvulling voor iedere damesgarderobe.
Paul Green

Comfort staat centraal bij Paul Green

Paul Green: een merk met kwaliteit

Ben jij al betoverd door het Paul Green-effect? De hoge kwaliteit die dit merk biedt, plus de perfecte pasvorm en de unieke sportieve doch elegante stijl maken de schoenen van dit merk zo geliefd. Paul Green bestaat sinds 1988. Vandaag de dag bevindt de fabriek zich in de gemeente Mattsee, vlakbij Salzburg in Oostenrijk. Europese kwaliteit dus!

Wat maakt Paul Green bijzonder?

De schoenen van deze designer zijn speciaal gemaakt om de voet optimaal te ondersteunen. Dit blijft een voortdurende uitdaging die iedere keer weer met veel succes afloopt. Na jaren van kennis, ervaring en slagen zijn een groot aantal collecties op de markt gekomen. Hierbij was voornamelijk het comfort van groot belang. Toch stond het centraal dat dit niet ten koste mocht gaan van het design. Voor de optimale combinatie wordt daarom ieder exemplaar op 51 drukpunten getest. Het nut hiervan wordt pas echt duidelijk wanneer je weet dat een normaal exemplaar op vijftien tot twintig drukpunten wordt getest. Wie dus het beste voor zijn voeten wilt kiest daarom voor Paul Green. Maak jouw keuze en vergeet zeker niet om eens bij onze Paul Green sale te kijken!