Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Maruti

Geen merk spreekt zo tot de verbeelding van de vrouw van nu als het merk Maruti. Met ontwerpen als snoepjes om van te dromen zorgt het merk altijd voor eyecatchers aan je voeten. Kies de print die bij je past en draag hem met verve.
Maruti

Maruti: eigenaardig & uniek

Het Nederlandse merk Maruti heeft al veel fashion liefhebbers overtuigd. Het is een echte design schoen die vol liefde en overgave is gemaakt. Om de waarde van dit merk geheel tot uiting te brengen laten we een kleine achtergrond zien. Want wanneer je het verhaal achter Maruti weet wordt je er meteen verliefd op.

De geschiedenis van Maruti

Maruti vind zijn begin in het Nederlandse Weert. Een plaats omgeven door uitgestrekte velden die doorbroken worden door water. De ideale plaats dus om inspiratie zijn eigen leven te laten leiden. De natuur die hier gevonden wordt geeft de rust en vrijheid om de designers van Maruti optimaal te inspireren. Dit mond uit tot experimenten die naar hartenlust uitgeprobeerd worden. De schoenen van Maruti zijn geïnspireerd door de passie om ware schoonheden het lachlicht te laten zien.

De uniekste Maruti items bij Omoda

Een klein delicate team werkt bij Maruti samen aan geheel unieke collecties voor de echte modeliefhebber. Het is als het ware een familie die samen werkt aan de nieuwste must-haves. Gewoonweg het mooiste schoeisel maken wordt daarom verweven met hoge kwaliteit en design. Ieder seizoen wordt geëxperimenteerd met andere technieken op materialen om schoonheden te vervaardigen. Hierbij worden natuurlijke materialen en verftechnieken toegepast. Dit mond uit tot exemplaren waar maar één paar van te verkrijgen is. Iedere schoen is uniek en met liefde gemaakt. Kijk daarom snel in onze online shop én onze Maruti sale om jouw favoriet te bemachtigen.