Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

LouLou Essentiels

Het merk LouLou Essentiels maakt leren ontwerpen die geheel zijn geïnspireerd op het Parijse leven in de jaren vijftig. Dat betekent luxueuze en elegante designs met een fleurige flair die bij velen in de smaak zal vallen. Bekijk snel het aanbod!

Lou Lou essentiels

De Parijse feeling van LouLou Essentiels

Het merk LouLou Essentiels is eigenzinnig en verfrissend in het maken van elegante en stijlvolle accessoires. De ontwerpen zijn geïnspireerd door het Parijse leven in de vijftiger jaren, wat is te vertalen naar elegantie, stijl en klasse met een speelse touch. Daarnaast valt het merk op door innovatieve designs. Zo is er in de collectie bijvoorbeeld een portemonnee en clutch in één te vinden. Is dat niet handig!
De eigenwijze ontwerpen van het merk gaan van portemonnees tot tassen en meer en zijn het bekijken meer dan de moeite waard. De collectie is bijzonder te noemen, met vele opvallende details en een compleet eigen touch die van LouLou Essentiels een karakteristiek merk maakt. LouLou Essentiels werkt veel met bijzondere exotische leersoorten, wat alleen maar bijdraagt aan de stijl en het onderscheidende vermogen van dit label. Chique en trendy worden door LouLou Essentiels feilloos gecombineerd in designs die menigeen doen verbazen.
Niet voor niets wist het merk al snel na de oprichting de aandacht op zich te vestigen. Vooraanstaande tijdschriften en blogs besteedden er al aandacht aan en het merk groeit steeds weer verder uit tot een naam om rekening mee te houden. Dat is niet verwonderlijk, want ondanks het feit dat LouLou Essentiels hoogwaardige en eigenzinnige, originele designs maakt weet het merk de verschillende items erg betaalbaar te houden. Dat betekent stijl en elegante voor een eerlijke prijs. Wie is daar nu niet dol op? Bekijk dus snel de uitgebreide collectie van dit frisse en eigentijdse merk en laat je verrassen en inspireren door de talloze te gekke designs. Welke ontwerpen voeg jij het liefste toe aan jouw collectie?