Shoppingbag (0) EUR 0,00
 Vandaag besteld, vrijdag in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Reserveer je favoriet in een Omoda-winkel
 30 dagen bedenktijd

Van Bommel schoenen

Met 280 handelingen en de beste materialen worden Van Bommel schoenen gemaakt. Hierdoor zijn deze perfect voor heren die houden van kwaliteit en uitstraling. Zelf ontdekken of er een paar is dat bij jou past? Kijk dan snel naar ons aanbod.

  • Vandaag besteld, vrijdag in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Reserveer je favoriet in een Omoda-winkel
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klantenservice tot 22.00 uur open op werkdagen

Van Bommel herenschoenen: Brabantse stijl

Wie denkt aan letterlijk eeuwenlange ervaring en traditie in de schoenmakerswereld, komt al gauw terecht bij het Brabantse merk Van Bommel. Van Bommel maakt meer dan zomaar schoenen. Ze staan erom bekend dat je jaren kunt genieten van hun grote kwaliteit en sublieme pasvorm, als je ze maar wat extra zorg en liefde geeft.

Schoenen van Van Bommel worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt, nog op oude en ambachtelijke wijze. Dat betekent dat hun herenschoenen bestaan uit de beste kwaliteit leer en andere materialen, die uiterst secuur tot een eindproduct van grote klasse worden samengevoegd. Heren met een oog voor klassiek design en traditioneel ontwerp weten Van Bommel al vele jaren te vinden als ze op zoek zijn naar geklede schoenen die in het zakenleven perfect tot hun recht komen. Heren met extra brede voeten hebben in het assortiment van Van Bommel meer dan genoeg keuze om echt maatwerk aan te schaffen. Met herenschoenen van Van Bommel kan de moderne man prima voor de dag komen, of hij nou kiest voor traditionele schoenen of juist voor een meer casual schoen. Kwaliteit en traditie gaan nooit verloren. Deze herenschoenen hebben hun meerwaarde ruimschoots bewezen en zullen nog lang bovenaan het lijstje staan van heren die weten hoe belangrijk goede schoenen voor ze zijn.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen