Gouda

Zeugstraat 96
2801 JD Gouda
Deze winkel is momenteel gesloten
Gouda
Openingstijden:
Maandag:
13:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 21:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
Gouda is niet alleen de kaasstad, maar ook een gezellige stad om eens lekker te shoppen. Dat is dan ook precies de reden dat Omoda hier in 2007 een winkel heeft geopend. Tien jaar later was het tijd voor een grote verbouwing. In maart 2017 werd de vernieuwde winkel geopend. Met een ruim assortiment voor dames, heren en kinderschoenen én de leukste tassen en accessoires is het lastig om hier niet te slagen. Ben je een keer in Gouda? Loop dan zeker even binnen.

Onze schoenenwinkel met een oppervlakte van meer dan 400 m2 is modern ingericht, zodat onze mooie collectie schoenen, tassen en accessoires nog beter tot zijn recht komt. Omoda Gouda was de eerste Omoda winkel, die een transparante kassa kreeg. Dit betekent dat je niet meer tegenover, maar naast onze medewerksters staat tijdens het afrekenen. 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.