omhoog

Toms sale

Het hippe merk Toms denkt niet alleen aan trends en kwaliteit, maar ook aan de medemens. Voor ieder verkocht product wordt er een donatie gedaan aan een goed doel. Laat je inspireren door de collectie van Omoda en profiteer van de sale.
null

Filters

Toon meer filters

Toms in de sale bij Omoda

Toms is het sympathieke merk van Blake Mycoskie. Het merk maakt veel verschillende producten die je nu bij Omoda in de sale kan vinden. Bekijk dus zeker de collectie van Toms in de outlet en geniet van extra sale-voordeel! Toms is opgericht in het jaar 2006 in Argentinië. Blake Mycoskie was op reis in dat land en werd geconfronteerd met het feit dat er kinderen zonder schoenen rondliepen. Hij bedacht een eenvoudige oplossing en startte Tom. Een merk dat winst oplevert met het maken van allerlei in het oog springende designs, met als doel om zo de kinderen in nood zelf te helpen aan de schoenen die ze nodig hebben. Hij riep hiervoor het zogenaamde One for One-principe in het leven, waarbij elke aankoop bij Toms een dubbele aankoop is. Het begon met schoenen, maar Mycoskie ontdekte al snel dat dit principe ook op andere items kon worden toegepast.

Toms outlet espadrilles, sandalen en instappers

De collectie, die je nu in de sale koopt, bestaat nu dan ook uit accessoires, kleding, tassen, zonnebrillen en veel meer. Daarmee bewijst Toms dat het heel goed mogelijk is om een hip en trendy merk uit te bouwen dat tegelijkertijd direct mensen kan helpen en inspireren. En wie Toms koopt helpt zelf direct mee! Bekijk dus snel de sale-collectie van dit sympathieke merk in de outlet en shop direct veilig online.