omhoog

Timberland sale

De trendy collectie van Timberland biedt voor elk wat wils. Dit veelzijdige merk besteedt niet alleen aandacht aan kwaliteit, maar ook aan hippe designs en een variërend kleurenpalet. Kijk snel in onze sale en maak jouw look compleet.
null

Filters

Toon meer filters

Robuuste mode van Timberland in de sale

Het merk Timberland staat als een huis en dat is ook te zien aan de robuuste footwear. Sale bij Omoda is natuurlijk hét moment om de stevige outlet modellen aan te schaffen. Met deze unieke voetmode ben je in één klap klaar voor de zwaarste wandelvierdaagse die er maar te vinden is op de wereld. De krachtige look van Timberland schoeisel wekt de indruk dat de mode van dit merk onverwoestbaar is. Dat is onder andere het gevolg van de kwaliteitsmaterialen die gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardig leer en thermoplastisch rubber. Daarnaast zijn vrijwel alle modellen waterproof zodat je met een gerust hart een stevige bui kunt trotseren.

Timberland schoenen in de outlet

De veelzijdige sale collectie van Timberland is voor iedereen die houdt van kwaliteit, mode en comfort. Heb je altijd al een zwak gehad voor de robuuste fashion van Timberland? Dan is de sale collectie van Omoda jouw grote kans om een outlet paar voor jezelf te bemachtigen! Met een groot aanbod aan hoge modellen, lage modellen of open modellen heb je al snel een match met jouw favoriete outfit. Ook Timberland gaat altijd met zijn tijd mee wat je terugziet in de trendy kleuren van de designs. Daarnaast is er geen enkele gelegenheid waar je niet met Timberland kunt aankomen. Denk aan strakke modellen voor op je werk, casual modellen voor in je vrije tijd en robuuste modellen voor een stevige wandeltocht. De kwaliteit en veelzijdigheid van de sale collectie van Timberland doen je ongetwijfeld versteld staan!