Vandaag besteld, maandag in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Vandaag besteld, maandag in huis*

Gelijk na het weekend nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er maandag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Warmbat Pantoffels

De stoere, tijdloze en uiterst comfortabele Warmbat pantoffels zijn speciaal ontworpen om de koude vloer te trotseren, zonder koude voeten te krijgen. Omoda heeft een breed aanbod met heerlijke Warmbat sloffen voor je. Niet alleen om je voeten warm te houden, maar ook om vieze schoenen buiten de deur te houden.
Schoenen

Warme Warmbat sloffen

Dat deze pantoffels heel erg comfortabel zijn, zie je meteen. En je bent niet de enige, waardoor de Warmbat sloffen zo populair zijn dat ze al meer dan 100 jaar worden gefabriceerd. Al vanaf het begin maakt Warmbat deze sloffen met uitsluitend 100% Merino schapenwol. Merino schapenwol is veerkrachtig, zacht en heeft een temperatuurregulerende functie. De temperatuurregulerende functie zorgt ervoor dat je zelfs in de zomer uber comfortabel met je schapenwollen sloffen door het huis loopt. Met deze warme pantoffels met schapenvacht worden je voeten dus omringt door zachtheid, zonder last te krijgen van zweetvoeten.

De echte Warmbat Australia pantoffels

Bij de Warmbat pantoffels is er geen verschil tussen items voor dames of voor heren. Ze zijn geschikt voor beide. Begin je al op ideeën te komen? Juist ja, Warmbat pantoffels voor jezelf en voor je partner. Gezellig samen op dezelfde slofjes rondwandelen, is dat niet romantisch? Zoek daarom zo’n geweldig paar Warmbat pantoffels voor dames uit en koop meteen een setje Warmbat pantoffels voor heren. Je hebt dan duurzame huisschoenen die licht van gewicht zijn en bovendien bevat de schapenvacht in de sloffen lanoline. Deze stof hydrateert de voeten op natuurlijke wijze. De items beschikken trouwens ook over een duurzame anti slip comfortzool. Slijtvast en schokdempend. Perfect cadeautje voor jezelf en voor je partner, toch?

Bestel pantoffels van warmbat online

Jouw leven is al lekker enerverend. Daarom is het soms fijn om niets te hoeven en thuis te blijven. Maar, denk je niet dat thuisblijven nog fijner zou zijn als je die héérlijke Warmbat pantoffels aan je voeten zou hebben? En gelukkig hoef je de deur niet alsnog uit om deze items te kopen, want bij Omoda kun je gelukkig online pantoffels kopen. Gewoon lekker vanuit je comfortabele stoel. Bovendien kun je dan meteen vanuit die comfy stoel de Warmbat pantoffels sale eens op je gemak bekijken. De sale zit vol met goede deals en misschien kun je daardoor zelfs een paar scoren dat nog goedkoper is dan het budget dat je in gedachten had. Kun je meteen nog iets anders in de sale shoppen!