omhoog

Dubarry laarzen dames

Het Ierse merk Dubarry heeft een mooie collectie dames laarzen. De ontwerpen zijn niet alleen super mooi, maar ook erg geschikt om te dragen tijdens echte outdoor activiteiten. Dat hebben ze te danken aan het duurzame materiaalgebruik en de natuurlijke uitstraling.
null

Dubarry laarzen voor dames - dé outdoorsensatie voor je voeten

Laarzen voor ieder weer

Valt het weer buiten tegen, maar wil jij toch in stijl de deur uit? Dan zijn de dames laarzen van Dubarry de ultieme oplossing. Je voeten blijven niet alleen lekker droog en warm, maar de dames laarzen van Dubarry zijn ook heel vrouwelijk en voorzien van een comfortabele pasvorm. Met een paar van deze parels ben jij dus helemaal klaar voor een goede wandeling, ongeacht het weer.

Over Dubarry

Het merk Dubarry is vernoemd naar Madame Du Barry. Zij was een bekende minnares die vanwege haar schoonheid en charme een hoog aanzien had binnen de adellijke kringen. Deze charme en schoonheid is ook zeker terug te zien in de dames laarzen van het merk. Dubarry maakt namelijk alle modellen van duurzame en hoogwaardige materialen die stuk voor stuk zijn afgewerkt met natuurlijke oneffenheden. Hierdoor krijgen de korte- en lange laarzen een robuuste en levendige uitstraling, maar zijn ze ook heel elegant en trendy. Kenmerkend aan deze dames laarzen zijn de horizontale banen rondom de schacht, de prachtige, draagbare en zachte kleuren en het unieke comfort. Kortom, deze stijlvolle exemplaren zijn dus niet alleen een verwennerij voor jezelf, maar ook je voeten worden er dolgelukkig van. Maak dus snel van een regenachtige dag een zonnige dag met deze dames laarzen van Dubarry.