5 regels voor het dragen van slippers Rubriek: Tips

5 regels voor het dragen van slippers

Iedereen heeft ze en toch worden ze niet altijd voor vol aangezien: slippers. Houd je aan deze 5 simpele regels voor een stijlvolle zomer.

Slippers zijn een beetje het ondergeschoven kindje in schoenenland. Onterecht, want een goedgekozen slipper is goud waard. Op vakantie, tijdens een stranddag of gewoon in huis – aan veelzijdigheid geen gebrek. En een mooi paar slippers is ook nog eens met vrijwel elke casual outfit te combineren. Mits je je aan deze 5 regels houdt natuurlijk

1. Bepaal de gelegenheid

Een strandslipper is niet per definitie een stadsslipper. En vice versa. Havaianas lenen zich perfect voor plekken met veel zand en gras, terwijl de slippers van Reef en Teva het veel beter doen in de urban jungle.

2. Ken je kleuren

De eerste regel als het op mode aankomt: draag waar je je lekker in voelt. Voor slippers is dit niet anders. Voor een kleurrijke outfittwist moet je bij Tommy Hilfiger zijn. UGG gaat op de ingetogen tour met bruin leer en een voetbed van kurk.

3. Check je maat

Een voor de hand liggend advies, maar iedereen die wel eens op te grote slippers heeft gelopen weet hoe een pinguïn zich moet voelen. Er is een makkelijke manier om jezelf die (weliswaar lachwekkende) scène te besparen: sla de maattabel er op na. Easy does it.

5 regels voor het dragen van slippers

4. Vermijd grote logo’s

Niemand wil een wandelend billboard zijn, toch? Een logo op het voetbed is prima, geen mens die het ziet. Een echte gentleman heeft de bevestiging van een opzichtige merknaam echter niet nodig en gaat voor raffinement. 

5. Sta sterk

Goede ondersteuning is essentieel. De slippers van Birkenstock blinken hierin uit. Op de rubberen zool is een comfortabel voetbed van kurk bevestigd dat zich vormt naar je voet. Perfect voor lange wandelingen in de buitenlucht of een barbecue in je eigen achtertuin. Laat die hittegolf maar komen!

Shop:

 

HEREN SLIPPERS

 

Meer heren tips:

Toppers van Floris in de sale          30 Sale toppers voor heren

 

 

Meer wijze (mannen)raad nodig? Op MENTODAY.nl vind je dagelijks outfitsuggesties, slimme kledingtips en toffe video’s.

 

Anneke
door Anneke
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies