omhoog

Armani Jeans

Armani, een wereldberoemd merk. Wij zijn blij en trots dat we dit internationale topmerk voor jullie mogen aanbieden. Bekijk snel de gehele collectie in onze online shop en bestel je favoriete items.

null

Filters

Een merk met klasse: de Armani collectie staat voor je klaar

De mooiste creaties van Armani in alle soorten en maten vind je bij ons in de online shop. Dit super populaire merk is in handen van Giorgio, de oprichter van dit prachtmerk. Ze noemen hem ook wel “de meester van de tijdloze elegantie”. Vanaf 1960 is dit merk stapje voor stapje uitgegroeid tot een van de grootste van nu. Inmiddels vallen er 14 submerken onder het merk Armani. De vaklieden die elke dag voor jou en mij de beste exemplaren aan het ontwerpen en produceren zijn letten goed op de details zodat ze tot in perfectie afgewerkt kunnen worden. Zo levert Armani de beste ontwerpen, die de laatste jaren tot de top in de modewereld behoren. Armani zorgt voor comfort met een typische, luxe uitstraling.

In onze online shop vind je een variatie aan Armani producten voor onder andere dames en heren, hiertussen zit voor iedereen de perfecte match. De materialen van de producten zijn duurzaam en super mooi. Gladde leren, ruwe leren, suède of lak, Armani heeft voor iedereen iets wat past. Als je op zoek bent naar elegante, stijlvolle eye-catchers zit je hier goed. Bestel je favoriet nu online of bezoek één van onze filialen in Nederland of België. Geen idee waar onze filialen allemaal zitten? Geen probleem, helemaal onderin staat het kopje ‘winkels'. Hier vind je ze allemaal op een rijtje.