Omoda Middelburg

Jaarlijks trekt de provincie Zeeland heel wat bezoekers en natuurlijk slaan zij ook een bezoek aan de Zeeuwse hoofdstad Middelburg niet over. Hier is niet alleen heel veel te zien, maar ook de winkelstraten zijn goed gevuld met leuke boetiekjes, warenhuizen en winkels. Aan de grote winkelstraat, de Lange Delft, vind je ook één van onze schoenenwinkels: Omoda Middelburg. Wanneer je hier langs loopt, móet je wel even naar binnen om de verleidelijke schoenencollectie te bekijken.

Middelburg
Dagelijks staan er zo'n zes dames voor je klaar om je te helpen. Kun je maar moeilijk een keuze maken uit onze collectie? Wij staan graag met een goed advies voor je klaar. Collectie: dames-, heren-, jongens-, meisjesschoenen, tassen en accessoires.

Openingstijden 

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 21.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 18.00 uur
Zondag: Gesloten

Toon routebeschrijving

Collectie
Winkel
  • Accessoires
  • Accessoires
  • Accessoires

Onze winkel in Middelburg is de smalste van allemaal, maar dat maakt het aanbod er zeker niet minder op. De collectie bestaat uit schoenen, laarzen, tassen en accessoires van bekende merken. Voor een mooi paar damesschoenen, herenschoenen of kinderschoenen ben je hier dus op het goede adres. Omoda Middelburg is trouwens één van de weinige winkels met kinderschoenen in Middelburg, dus ook met kids kun je hier goed terecht.

 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen. 

 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies