omhoog

Vans sale

Het is zover, dus grijp nu je kans: scoor jouw paar Vans in de sale in de online shop van Omoda! Een paar van deze hippe sneakers is altijd een goede keuze en geeft je schoenencollectie sowieso een boost. Keuze te over, dus neem gauw een kijkje!
null

Filters

Toon meer filters

Hippe skater look met Vans sale collectie

De sale collectie van Vans bij Omoda shop is goed nieuws voor de echte skaters, maar ook voor iedereen die houdt van een hippe skater look. Vans geven je een super coole look die goed past bij een outfit met oversized sweaters en jeans. De Vans mode is ontstaan in het Californische Anaheim dat direct naast Long Beach ligt. Niet zo gek natuurlijk dat het merk perfect aansluit bij alle skaters en surf dudes die dagelijks op de golven van de Stille Oceaan te vinden zijn. De Vans sale collectie is herkenbaar en heeft een duidelijke identiteit die onder andere te herkennen is aan het logo met de V die als een dakje boven de rest van de merknaam staat.

Sneakers, veterschoenen en rugtassen met korting van Vans

De Vans sale collectie geeft je een ruime keuze aan modellen. Zo kun je de herkenbare designs van Vans goed combineren met je persoonlijke kledingstijl. Denk hierbij ten eerste aan lage of hoge modellen. Een hoog model geeft je enkels meer steun en een laag model staat bijvoorbeeld extra goed bij een bermuda. Verder kun je een stevige en duurzame zool verwachten die gemaakt is om urenlang skaten te kunnen verdragen. Natuurlijk wordt het uiterlijk ook niet vergeten en kies je bijvoorbeeld voor een zwart paar voor een strakke casual look of voor een kleurrijk motiefje voor een speelse en opgewekte look. Daarnaast hebben deze bijzondere schoenen ook slip-on modellen zodat je ook zonder veters de straat op kan. Sale bij Omoda shop betekent dus groot feest voor liefhebbers van Vans!