omhoog

New Balance sale

Het merk New Balance is steeds op zoek naar de juiste balans. Natuurlijk vergeten zij de juiste balans tussen trendy en comfy niet. De modellen zijn hip en zitten lekker in het dragen. Laat je verrassen door de mooie prijzen in onze sale.
null

Filters

Toon meer filters

Shop New Balance items in de sale

De stoere New Balance collectie shop je nu in de sale. Dit merk gelooft in een simpele waarheid, zoals ze zelf zeggen, namelijk dat wij geboren zijn om te bewegen. Dat uitgangspunt zorgt ervoor dat New Balance al meer dan 100 jaar een gevestigde naam is in de wereld van atletische schoenen. De afgelopen jaren heeft het merk een enorme comeback gemaakt toen de items onder jongeren werden opgepikt als hip and happening. Ze vonden onder andere in de sale modellen die pasten bij hun stoere en sportieve levensstijl en ze gingen New Balance dragen naar het sportveld en naar school. De hippe jongeren hebben het merk als een olievlek verder verspreid en nu kan niemand meer om New Balance heen.

De outlet van New Balance sneakers

In de sale vind je nog altijd uiteenlopende stijlen en je kunt er terecht voor de mooiste modellen. Het doel dat New Balance zichzelf heeft gesteld is om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Zie het dus als een extra zetje in de rug of een mooie manier om je persoonlijkheid te laten spreken. Neem een kijkje in de sale en zie voor jezelf dat alle kleuren vertegenwoordigd zijn. Ga je voor een stoer paar met zwart als basis kleur of durf je alles uit de kast te trekken? Wat je ook kiest, je bent verzekerd van ultiem comfort en een draagbaarheid op het sportveld en ver daarbuiten. Dankzij het gebruik van fijne stoffen en degelijke materialen, kun je blijven lopen op je New Balance schoenen uit de sale. Toch kun je voor die prijs ook makkelijk een tweede paar bestellen.