omhoog

Happy Socks sale

Denk jij 's ochtends na over de sokken die je aantrekt? Waarschijnlijk niet. Maar een paar grappige exemplaren kunnen nét het verschil maken. De sale van Happy Socks zit vol met opvallende kleuren en prints. Daar word je meteen vrolijk van!
null

Filters

Toon meer filters

Shop Happy Socks in de sale

Van de naam alleen word je al vrolijk! De Happy Socks uit de sale collectie zijn gemaakt om niet alleen jou vrolijk te maken, maar ook iedereen die de sokken subtiel onder je broek uit ziet komen. Als een waar fashion statement was daar ineens Happy Socks: een merk zoals we nog niet eerder hadden gezien. Gedurfde printjes en felle kleuren kenmerken deze unieke sokken. Waar de grijze muizen onder ons in de sale altijd grijpen naar de basistinten, zoeken fashionista's juist naar nieuwe mogelijkheden om hun persoonlijkheid te laten spreken. Daarvoor hebben ze Happy Socks.

Alle Happy Socks in de aanbieding

Shoppen in de sale was nog nooit zo gemakkelijk, want deze sokken raken nooit uit de mode. Elke print is tijdloos en te combineren zoals je maar wil. Je wil dus wel Happy Socks maar niet te veel betalen? Dan is de sale van Omoda de uitkomst. In de outlet verzamelen zich de vrolijkste sokken die erop wachten gedragen te worden door iemand die ermee durft te stralen. Vergis je niet en draag je Happy Socks uit de outlet juist onder een pantalon die mooi kort is. Ga je zitten, dan draaien alle ogen zich naar jouw Happy Socks en wordt iedereen in je omgeving [i]instantly [/i]geraakt door jouw gevoel voor mode. Shop in de sale voor hetzelfde geldt een extra paar bij elkaar. Zo kun je niet alleen onder een pantalon, maar ook gewoon onder je spijkerbroek een paar Happy Socks dragen. Jij en dit merk zullen voortaan onafscheidelijk zijn, als je shopt bij Omoda.