Bunnies kinderschoenen meisjes

Bij Bunnies vind je de leukste meisjesschoenen van premium kwaliteit. In de nieuwe collectie kinderschoenen van Bunnies kun je bij Omoda uitmuntende modellen vinden voor meisjes van alle leeftijden, tot zelfs hippe babyschoenen aan toe.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Must-haves: de meisjesschoenen van Bunnies

Bunnies kinderschoenen worden gekenmerkt door vakmanschap, inzet en gedrevenheid. Het merkt is ontstaan in Nederland maar al snel zijn de ontwerpers vertrokken naar Java om daar de ontwikkeling en de productie van onder andere de meisjesschoenen goed in de gaten te kunnen houden. De gepassioneerde ontwerpers luistert naar de wensen van de mama's en laat hen actief deelnemen aan de ontwikkeling van Bunnies.

Hierdoor zijn er twee categorieën ontstaan. Zo zijn de babyschoenen soepel, licht, mooi, zacht en ideaal om te gebruiken om de nog kleine voetjes te laten wennen aan schoenen. Bovendien zien de (b)engels met deze schoentjes er nóg beter uit wanneer ze kruipen in de woonkamer of lekker liggen in de buggy.

De kinderschoenen zijn zowel schattig als stoer voor meisjes en jongetjes. Vooral met de meisjesschoenen werd Bunnies voor het eerst bekend. De meisjesschoenen met de hippe prints en verschillende thema's maakt ieder avontuur spannend alle meisjes.

Het merk blijft trouw aan zichzelf door steeds te blijven kiezen voor het goede op deze wereld. Op deze manier kan jij als jonge moeder erop vertrouwen dat Bunnies steeds voor kwaliteit, design én de beste prijs gaat. Bunnies behoort absoluut tot één van de topmerken qua schoenen voor onze kleine (b)engels.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies