De perfecte schoenen voor een bruiloft

De perfecte schoenen voor een bruiloft
Het bruiloftenseizoen is van start, de hoogste tijd voor wat shoespiration. Want hoe vind je het perfecte paar bij je outfit? Een selectie van de mooiste items voor dames, heren en kids.

Ben je uitgenodigd als gast op een bruiloft? Een hele eer, maar vrijwel meteen slaat de paniek toe. En heb je dan eindelijk de perfecte outfit gevonden, begint de zoektocht opnieuw naar de perfecte schoenen en matchende accessoires. Tip: begin je outfit met schoenen. Niets is vervelender dan de dag overleven op schoenen die niet lekker zitten of je eigenlijk niet mooi vindt. Schoenen maken of breken je outfit, zorg daarom voor een goede basis. Wij helpen je graag op weg.

Bruiloftschoenen No.1: hakken


Een paar schoenen met mooie hakken zijn altijd goed voor een bruiloft. Ben je een pro, dan kom je de dag wel door op die fraaie naaldhakken. Ben je niet zo’n ervaren hoogloper, dan zijn de midi-hak en blokhak je op het lijf geschreven. 

Platte schoenen


Ben je al lang van jezelf of absoluut geen hakkendrager, dan kunnen platte schoenen ook verrassend leuk zijn voor een bruiloft. Ook handig als de bruiloft op het strand gevierd wordt. Ook slim: neem een paar matchende platte sandaaltjes of schoentjes mee, voor als je toch zere voeten krijgt. 

Sandalen


Is het feest midden in de zomer, dan zijn sandalen perfect om naar een bruiloft te dragen. Onze collectie staat er bol van, dus kiezen wordt lastig. Bedenk ook hier weer: hakken zijn heel mooi, maar kom je de dag er mee door? Sandalen met een stevige hak zijn superhip en door de bandjes blijven ze goed op hun plaats. Of kies voor het bekende platte sandaaltje voor extra comfort. 

Herenschoenen voor naar een bruiloft

Voor mannen zijn geklede schoenen een veilige keuze voor naar een bruiloft. Zeker als je kiest voor een mooi donkerblauw of cognac paar. Sta je dicht bij het bruidspaar of ben je zelfs getuige, kies dan eens voor een opvallend paar. Schoenen geven je outfit dan echt een boost. Is de dresscode minder streng, dan kies je voor een mooie sneaker of mocassin.

Kinderschoenen voor naar een bruiloft

Vergeet onze kleine sterretjes niet, want op een bruiloft trekken ze vaak - bewust of onbewust - de aandacht. Meisjes kleden zich op zo’n bijzondere dag vaak het liefst in de mooiste prinsessenjurkjes. En daar horen natuurlijk van die leuke ballerina’s of schattige sandaaltjes bij. Voor jongens mag het stoer zijn, met een nette twist. Een effen sneaker, zomers schoentje of stoere boot zijn dan de beste keuze voor een bruiloft. 

pumps    sandalen bruiloft

tassen en accessoires    herenschoenen

meisjesschoenen    jongensschoenen