Shoppingbag EUR 0,00
 Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Avondbezorging door PostNL

Sendra damesschoenen

Sendra groeide uit van een klein familiebedrijf tot een internationale speler in de fashion-wereld. Niet zo gek, want de designs van het merk mogen worden gezien. De damesschoenen al gecheckt? Laat je verrassen bij Omoda en shop direct.

  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Gratis retour
  • Avondbezorging door PostNL
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd
Laatst bekeken

Sendra damesschoenen zijn must-haves voor iedere stiuatie

Een eeuw geleden werd Sendra opgericht. Sindsdien heeft het merk veel ervaring opgedaan, waardoor er gebruik gemaakt wordt van bijzondere technieken. De damesschoenen van Sendra worden grotendeels handgemaakt in 250 zorgvuldige stappen. Hierdoor zijn alle damesschoenen van uitstekende kwaliteit en hebben deze een uniek design.

Sinds de oprichting van Sendra in 1913 heeft het merk een enorme groei doorgemaakt. In al deze jaren werd er gestreefd naar de beste kwaliteit en een unieke uitstraling. Dit is mogelijk doordat de damesschoenen van Sendra met veel oog voor detail voor 92 procent handgemaakt worden. Na 250 verschillende stappen is het proces voltooid. Hierbij wordt het leer gesneden en gevormd, het motief wordt doorgestoken en er wordt gebruik gemaakt van speciaal naaiwerk dat typerend is voor Sendra. Wanneer alle stappen doorlopen zijn is een paar damesschoenen ontstaan met een speciaal design. Alle laarzen krijgen zelfs een eigen nummer zodat deze stuk voor stuk uniek zijn. De zorgvuldige manier van werken zorgt naast een bijzondere uitstraling ook voor de beste kwaliteit. Hierdoor zijn de damesschoenen van Sendra heel comfortabel om te dragen tijdens verschillende gelegenheden.  Deze zijn daarom geschikt wanneer je haast hebt, er netjes bij moet lopen of wanneer je een leuke outfit wilt samenstellen. Sendra damesschoenen zijn must-haves waarmee je voorbereid bent op iedere situatie.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies