Ridderkerk

St. Jorisplein 41
2981 GC Ridderkerk
Deze winkel is momenteel geopend
Ridderkerk
Openingstijden:
Maandag:
13:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 18:00
Vrijdag:
09:30 - 21:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
Aan het Sint Jorisplein in Ridderkerk vind je Omoda Ridderkerk, vol trendy schoenen voor dames, heren en kids. Ook accessoires en tassen van bekende merken zijn hier verkrijgbaar, passend bij de schoenencollectie. Omoda Ridderkerk onderging in de zomer van 2018 een restyling en past nu helemaal bij de nieuwe look en feel van Omoda. Dankzij de ruime opzet heb je goed overzicht over de uitgebreide collectie en zijn trends direct te herkennen. Ook staat het enthousiaste Omoda-team altijd klaar om te helpen bij de zoektocht naar de perfecte schoenen.

Omoda Ridderkerk is onlangs bijna twee keer zo groot geworden en ook het interieur is flink aangepakt. Eerst bestond de winkel uit slechts één pand, maar doordat het pand ernaast er nu bij is getrokken, is er ruimte voor nog meer schoenen. Omoda Ridderkerk behoort nu tot een van de grootste Omoda filialen, met een oppervlakte van 450 m2. In het nieuwe gedeelte is een kinderschoenen- en herenschoenenafdeling gevestigd. De damesschoenenafdeling is ook veel ruimer geworden, zodat het nog gemakkelijker wordt om je favoriete sneakers of korte laarzen te vinden. Door het succes van de schoenenwinkel, het grote assortiment en het tekort aan magazijnruimte was deze uitbreiding noodzakelijk. 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.