Shoppingbag EUR 0,00
SALE STARTS NOW

Shop nu je favorieten in de sale.

shop nu
 Gratis verzending vanaf EUR 50,-
 Gratis retour
 Achteraf betalen mogelijk
 30 dagen bedenktijd
 Reserveer je favoriet in een Omoda-winkel

Omoda Antwerpen

Omoda Antwerpen is aan de Lombardenvest in ‘De Wilde Zee’ gevestigd. ‘De Wilde Zee’ bestaat uit vijf gezellige winkelstraatjes: de Korte Gasthuisstraat, de Lombardenvest, de Wiegstraat, de Groendalstraat en de Schrijnwerkerstraat. Het winkelaanbod is hier een stuk verfijnder dan aan de Meir. Je vindt er naast kleding ook veel exclusieve delicatesse- en lunchzaakjes, wat de Wilde Zee tot een prima middagstop maakt.

Antwerpen
Omoda Antwerpen werd in juni 2013 officieel geopend en is daarmee de eerste Belgische winkel van Omoda. De nieuwe winkel heeft een luxe en inspirerende uitstraling, doordat er veel zwart, goud en koper is gebruikt. Schoenentrends zijn direct te herkennen en de winkel is overzichtelijk, wat het shoppen extra plezierig maakt. Collectie: dames-, herenschoenen, tassen en accessoires.

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 18.30 uur
Zondag: Gesloten
Omoda Antwerpen

Lombardenvest 58
2000 Antwerpen
+32 (0)37-470029

Toon routebeschrijving

Collectie
Winkel
  • Accessoires
  • Accessoires
  • Accessoires

In Omoda Antwerpen worden damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires van bekende merken verkocht. De collectie wordt overzichtelijk gepresenteerd en in de winkel zijn veel speelse elementen aanwezig. Natuurlijk kun je ook in deze winkel dezelfde goede service verwachten als in de Nederlandse winkels en de webshop van Omoda!

 

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen. 

Vacatures

Bekijk alle vacatures

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies