omhoog

Vans sneakers

Vans sneakers vallen op door hun mooie afwerking en trendy designs. Je gaat ze pas echt waarderen als je ze draagt. Vans dames sneakers geven je voeten perfecte ondersteuning en als je ermee wandelt of sport, voelen je voeten niet vermoeid. Kijk in ons assortiment en laat je verrassen door de mooie kleuren en designs.
null

Filters

Toon alles

Sneakers van Vans

Toen de Amerikaan Paul Van Doren eind jaren zestig zijn eerste schoenen onder de naam Vans uitbracht, waren ze binnen een dag uitverkocht. Het leek wel alsof heel Californië viel voor de nonchalant ogende Vans sneakers met hun slijtvaste rubberen zolen. Het grote succesverhaal begon toen in de jaren zeventig het skateboarden een echte rage werd. Sneakers van Vans bleken topfavoriet binnen de skaterswereld. Daar zijn goede redenen voor. Op een skateboard is het essentieel dat je schoenen optimale grip hebben. Vans gympen blinken daar nou juist in uit. Ook andere sportliefhebbers ontdekten de superieure eigenschappen van Vans. Door de slijtvaste en goed verende zool van Vans glijd je immers niet uit bij plotselinge bewegingen. Ook hebben je gewrichten niet te lijden als je neerkomt na een sprong of plotseling af moet remmen. Vans damessneakers en Vans herensneakers bieden echter meer dan alleen uitstekende functionele eigenschappen. Het zijn juist de smaakvolle designs en de laid-back uitstraling die dit merk heeft. Daardoor hebben zoveel mensen Vans in hun harten gesloten.

Stoere Vans sneakers

Als je in ons assortiment gekeken hebt, dan kan het niet anders of je oog is gevallen op een van onze mooie Vans schoenen. Wie van klassiek met een nostalgisch tintje houdt, zou speciaal kunnen letten op Vans sneakers in old skool uiterlijk. Deze tijdloze sneakers zijn met zoveel casual en casual chique outfits te combineren. Je kunt combinaties maken met Vans schoenen in opvallende prints en in het oog springende kleuren, maar als je echt van combineren houdt, kies dan voor makkelijke kleuren. Wit en zwart, donkerblauw of grijs, dit zijn kleuren die met heel veel andere kleuren mooi matchen. Ga voor Vans sneakers in het zwart of Vans sneakers in het wit en je weet zeker dat ze snel onderdeel van je favoriete outfits worden. Wanneer je Vans draagt omdat je van sport houdt, concentreer je dan op Vans sneakers uit de Sk8-lijn en kies voor Vans hoge sneakers als je je enkels extra wilt beschermen.

Hippe vans sneakers

Heb je al een keuze gemaakt uit onze hippe Vans? Als je in onze collectie kijkt, zie je Vans sneakers die nieuw zijn en uit de laatste collecties komen. Zo ben je altijd bij de tijd en kun je voor de meest recente modellen kiezen. Hou ons aanbod regelmatig in de gaten. Voor je het weet, organiseren we een Vans sneakers sale en kun je extra profiteren. Je kunt je Vans sneakers online bestellen. Doe je dit vóór 12.00 uur, dan heb je je nieuwe Vans in de regel dezelfde dag al binnen. Of kom eens langs in een van onze 22 winkels en laat je door onze deskundige medewerkers goed voorlichten