omhoog

Birkenstock sale

Birkenstock gaat mee met de laatste mode trends in kleur, design en materiaalgebruik. Stop je voeten niet weg in een donker hoekje, maar laat ze met trots zien. In de uitgebreide sale collectie van Omoda vind jij de perfecte uitvoering.
null

Filters

Toon meer filters

Comfortabele Birkenstock nu voor jou in de sale

De sale collectie van Birkenstock is ook nu weer groots. In de online shop van Omoda vind jij jouw favoriete sandaal uit deze bijzondere collectie. Birkenstock is meegegaan met de tijd en biedt hippe en trendy modellen aan. Voeten zijn er niet voor gemaakt om te verstoppen in een donker hoekje. Geef je voeten ruimte en licht en show ze. De Birkenstocks zijn ideaal om binnenshuis te dragen en, zodra het weer een beetje meezit, ook heerlijk om buiten te dragen. Diverse maten worden in deze sale aangeboden. En jouw favoriete kleur zit er vast bij in deze outlet collectie.

Birkenstock sandalen en slippers in de aanbieding

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in de collectie van Birkenstock. Zo vind je bij de outlet van Omoda de teenslipper, maar ook het model met de verstelbare riem over de wreef. Het voetbed is gemaakt van aangenaam kurk. Naarmate je de Birkenstock langer draagt, gaat het voetbed zich vormen naar jouw voet. Het draagcomfort wordt hierdoor alleen maar beter. De zool, welke van degelijk rubber gemaakt is, is voorzien van een profiel. Ook jij kunt met deze modellen mee gaan met de huidige mode. Verschillende kleuren gecombineerd met diverse soorten afwerkingen, zoals lak of mat leer, geven elk exemplaar zijn eigen uitstraling. Deze combinatie van kleuren en afwerkingen maken dat er altijd een paar Birkenstocks in de sale zitten die passen bij jouw persoonlijke keuze.