Mini's by Kanjers

Mini's by Kanjers

Het nieuwe merk Mini's by Kanjers denkt om de kleintjes. Speciaal voor de allerkleinste voetjes en de eerste stapjes zijn er stoere schoentjes met flexibele zool. Omdat je met de juiste looks nu eenmaal niet vroeg genoeg kunt beginnen!

Met liefde verkocht: Mini's by Kanjers

Mini's by Kanjers is de collectie voor baby's en peuters van het bekende Hollandse label Kanjers. Dit merk startte in de vroege jaren '80 met Ab Zandbergen die schoenen begon te produceren. Zijn vader had al jaren lang een schoenenwinkel in Spakenburg en Ab richtte vervolgens Zandbergen Footwear op. Daarbij had hij een visie: ontwerpen met passie, produceren met kennis en verkopen met liefde. Het bedrijf is inmiddels overgegaan in de handen van de volgende generatie maar heeft nog steeds diezelfde droom.

Mini's by Kanjers produceert betaalbare kinderschoenen van hoge kwaliteit. Het bovendeel is gemaakt van sterke materialen, omdat kinderen nu eenmaal van alles doen gedurende de dag. De voering is altijd van leer, voor een comfortabel gevoel en zodat de voeten van je kind kunnen ademen. De stevige, maar buigzame zolen van de collectie van Mini's by Kanjers worden ingekocht bij de beste leveranciers, zodat je kind zijn voeten goed kan afwikkelen tijdens het lopen.

De volledige collectie van Mini's by Kanjers wordt gemaakt in Europa, zodat je zeker weet dat alles volgens de hoogste normen geproduceerd wordt. Dat zorgt ervoor dat bij de productie rekening wordt gehouden met de mens, het milieu en de dieren. En omdat Mini's by Kanjers daarbij scherp op de kosten let, blijft de collectie betaalbaar.

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies