Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*
Gratis verzending* en retour
100 dagen retourtermijn
Betaal achteraf met Klarna
Inklappen
Voor 12:00 besteld, vanavond in huis*

Vandaag nog nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er dezelfde dag.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf € 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

100 dagen retourtermijn

Wat langer nodig om te beslissen? Je bestelling mag tot 100 dagen ongedragen retour – kosteloos natuurlijk.

Betaal achteraf met Klarna

Betaal tot 14 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Merk in de kijker: The Hoff Brand

Merk in de kijker: The Hoff Brand
Duik met ons in de passievolle wereld van The Hoff Brand.

Het merk The Hoff Brand heeft hart voor Europa en het Middellands zeegebied en daar halen zij ook de inspiratie vandaan voor hun toffe sneakers. Verbondenheid met de natuur en de oceaan is voor The Hoff Brand heel belangrijk. Daarnaast ligt hun focus op vreugdevolle mensen die quality time met familie en vrienden belangrijk vinden. De collectie bestaat uit originele en zelfverzekerde, vertrouwde modellen en producten. De ontwerpen worden met veel zorg en aandacht gemaakt, zijn een tikkeltje eigenwijs maar net niet rebels. 

Creatief en passievol

HOFF, opgericht in 2016 in Spanje, is geboren om de grens tussen kwaliteit, ongelooflijk design en echt eerlijke prijzen te vervagen. Het werd opgevat als een modemerk gebaseerd op authenticiteit als essentiële waarde. HOFF heeft een creatief en globaal karakter gedefinieerd in het ontwerp. De uitdrukking hiervan is geïnspireerd op iconische plekken in de wereld om unieke modellen te creëren die met passie zijn gemaakt.

Wereldberoemd

The Hoff Brand maakt veelzijdige sneakers voor elk moment, ongeacht de locatie. Hun filosofie is gebaseerd op het altijd kiezen voor de minder bereisde weg en ze houden van dingen nét even anders doen. "De wereld is ons landschap, onze creativiteit en onze eindbestemming" is één van hun quotes. Ze richten zich altijd op iconische plaatsen over de hele wereld. De sneakers worden onderdeel van de wereld door de naam die ze krijgen. Ze worden namelijk vernoemd naar speciale wijken of steden van over de hele wereld.

De eerste winkel 

De eerste HOFF-winkel opende in Madrid. Een plek waar bezoekers het merk uit de eerste hand kunnen leren kennen, waar ze het schoeisel kunnen voelen en kunnen zien hoe bijzonder de filosofie van het merk is. Het is nu plek waar evenementen worden georganiseerd en de winkel is een ontmoetingsplaats voor fans van The Hoff.

Kleur als hoofdkenmerk 

De sneakers zijn kleurrijk en ontworpen voor zowel dames als heren. Deze kenmerken zijn meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. De sneakers zijn de hoofdrolspelers van de winkels: de afwerkingen van de interieurarchitectuur cirkelen rond deze lichten en zijn neutraal en respectvol in een zacht kleurenpalet. Denk hierbij aan aardetinten als oudroze, gedegradeerd grijs en gewassen groen. 

Bekijk alle sneakers van The Hoff Brand

Lees ook: Duurzame schoenen: ontdek de merken in onze collectie

 

De afgelopen maanden zijn we bij Omoda met iets heel bijzonders bezig geweest. We staan aan de rand van een grote volgende stap en kunnen niet wachten om dit met jullie te delen en te vieren. Tot die tijd delen we vanaf 2 augustus iedere maandag en donderdag nieuwe hints van ons geheime project. Kun jij raden wat Omoda’s grote stap gaat zijn? Houd Instagram goed in de gaten en stay tuned

Volg ons op Instagram