omhoog

Omoda enkellaarsjes dames

In de collectie enkellaarsjes van Omoda vind je jouw favoriet, of je nu op zoek bent naar stoere bikerboots, cowboylaarsjes of elegante laarsjes met hoge hakken, bij Omoda vind je de hipste modellen.
Dames

Omoda dames enkellaarsjes - altijd de nieuwste trends

Enkellaarsjes van Omoda

Ben je op zoek naar trendy enkellaarsjes van ons eigen merk Omoda? Dan zal je hier vast één van jouw favoriete paar vinden. Het merk Omoda heeft altijd de laatste trends in huis die bovendien van goede kwaliteit zijn.  De trends worden gespot in de grote modesteden en waarna ze worden doorgevoerd in onze eigen Omoda collectie enkellaarsjes.

Waar komen ze vandaan?

De enkellaarzen worden onder andere geproduceerd in Italië en Portugal. Hierdoor kunnen de ontwerpen vrij snel bij ons afgeleverd worden en kunnen we halverwege het seizoen nog een schoenentrend toevoegen aan onze collectie. Wij van Omoda zijn erg trots op onze eigen collectie enkellaarzen en we hopen dat er voor jou ook een paar tussen zit! De modellen zijn over het algemeen in verschillende kleuren te verkrijgen.

Shop nu!

Je vind de enkellaarzen van Omoda in één van onze filialen of online bij Omoda.nl. Hier kun je heerlijk rondkijken en inspiratie opdoen. Mocht je besluiten een paar enkellaarsjes bij ons te kopen, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou afgeleverd worden. Indien de enkellaarzen bij aankomst thuis toch niet helemaal naar wens blijken te zijn, dan kun je deze binnen 100 dagen gratis naar ons retour sturen. Dit is geen enkel probleem. Indien je een artikel retour stuurt, kun je er voor kiezen om het aankoopbedrag terug te ontvangen of om te ruilen voor een ander paar.