omhoog

Giorgio nette schoenen

Zoek je nette schoenen van topkwaliteit en Italiaanse allure? Kies dan voor Giorgio. Daarmee ben zowel zakelijk als privé perfect gestyled. Handgemaakt, puur, strak, exclusief en prachtig afgewerkt. Ze zijn een must-have in je kast! 
null

Filters

Giorgio schoenen - handgemaakte producten uit Italië

Italiaanse fijnheid

Italiaanse fijnheid en Hollands design, dat zijn de geweldig mooie schoenen van het merk Giorgio. Dit zijn echte Italiaanse pareltjes waarmee je stijlvol voor de dag komt.  Maar ze zijn ook prima casual te dragen, een echte must-have dus voor heren! Giorgio heeft zijn oorsprong in Italië in 1958 waar ze vanuit een klein atelier de Italiaanse markt veroverde. Het is een familiebedrijf die door de jaren heen hun schoenen een sterke merkidentiteit hebben meegegeven. De fantastische schoenen voor heren van dit merk werden ook een hit buiten Italië. Hieruit is uiteindelijk ook de Nederlandse samenwerking tot stand gekomen. De Nederlandse man kan hierdoor ook heel stijlvol bij lopen met schoenen die ook voor hem perfect zitten. Deze top items zijn alleen al door het design geweldig, maar worden nog mooier door het materiaal. Ze zijn namelijk gemaakt van de beste Italiaanse leersoorten, die heel soepel zijn en door de jaren heen alleen maar mooier worden.

Giorgio, de schoen met aandacht

Daarnaast is het 100% Italiaans vakmanschap en wordt er bij Giorgio in elke productiefase veel aandacht besteed. Dit zie je aan de mooie afwerking en de subtiele details. De nette schoenen voor heren zijn hierdoor dus echte pareltjes die elke stijlvolle man in zijn kast moet hebben staan. Want naar je werk of in je vrije tijd, deze fantastische items van Giorgio kunnen altijd! Waar wacht je nog op? Als je de schoenen vandaag bestelt kan je ze de volgende werkdag al aan iedereen laten zien. De gemiddelde levertijd bedraagt één tot twee werkdagen.