Hi Fashionlover

Dames Heren Kinderen
null

Kleding

null

Schoenen

null

Tassen

null

Accessoires

null

Looks

null

Inspiratie

null

Merken

null

Kleding

null

Schoenen

null

Tassen

null

Accessoires

null

Looks

null

Inspiratie

null

Merken

null

Baby

null

Meisjes kleding

null

Jongens kleding

null

Meisjes schoenen

null

Jongens schoenen

null

Merken

null

Inspiratie

null

Kleding

null

Schoenen

null

Nieuwe collectie

null

Looks

null

Merken

Voor 13:00 besteld, vanavond in huis*
Gratis verzending met PostNL of DHL
Gratis 365 dagen retourneren
Betaal achteraf met Klarna
Inklappen
Voor 13:00 besteld, vanavond in huis*

Vandaag nog een nieuwe outfit of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er dezelfde dag.

Gratis verzending met PostNL of DHL

Gratis verzending vanaf € 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis 365 dagen retourneren

Wat langer nodig om te beslissen? Je bestelling mag tot 365 dagen ongedragen retour - kosteloos natuurlijk.

Betaal achteraf met Klarna

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Privacystatement

 

Dit privacystatement is voor het laatst gewijzigd op 27 juli 2022.

Wij van Omoda.NL B.V. (hierna: Omoda of wij) zijn blij met jou als klant. Wij willen dat je zeker weet dat jouw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. Wij gaan zeer zorgvuldig om met deze gevoelige informatie en willen hier zo transparant mogelijk in zijn. Daarom kun je in dit privacystatement lezen welke gegevens wij van jou hebben, en wat wij daarmee doen. 

Voor welke doeleinden gebruiken wij jouw persoonsgegevens? 

Hieronder geven wij aan welke persoonsgegevens wij van jou hebben, wat wij daarmee doen en hoelang de gegevens bewaard blijven. Mocht je vragen hebben hierover, neem dan contact met ons op. De contactgegevens staan onderaan in dit privacystatement. 

Contact

Je kunt ons bereiken via telefoon, chat, e-mail, Twitter, Facebook en WhatsApp. Wanneer je contact met ons opneemt, dan hebben wij gegevens van je nodig (uitvoering van de overeenkomst). 

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • Contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • Social media-account
  • Eventuele informatie die je zelf invult als inhoud van een bericht 

Wij bewaren jouw gegevens zolang als dat nodig is voor dit contact of tot maximaal twee jaar nadat wij voor het laatst contact met jou hebben gehad. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Telefoonopnames bewaren wij 30 dagen, tenzij we wettelijk verplicht zijn om het gesprek langer te bewaren. 

Club Omoda-account 

Op onze website kun je een account aanmaken (uitvoering van de overeenkomst). Binnen het account zie je een overzicht van de bestellingen die je bij ons hebt geplaatst en kun je allerlei informatie zelf toevoegen.

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:  

  • Naam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • Klantnummer
  • Geboortedatum
  • Inloggegevens 
  • Bestelhistorie 
  • Social media-account
  • Eventuele informatie die je zelf toevoegt binnen het account 

Wij bewaren jouw persoonsgegevens net zolang als dat jij lid bent van Club Omoda. Besluit je geen clubmember meer te zijn, dan bewaren we je factuurgegevens nog maximaal zeven jaar vanwege de fiscale bewaarplicht. Je overige gegevens verwijderen we meteen nadat je je account opzegt. Je clubaccount laten verwijderen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hetzelfde geldt voor inactieve clubaccounts. Mocht je al zeven jaar geen bestellingen meer plaatsen en niet meer in je account hebben ingelogd, dan sturen we je na zeven jaar nog eenmalig een reminder per e-mail om te vragen of je ons net zo erg mist als wij jou. Reageer je hier niet op? Dan verwijderen we jouw gegevens en nemen we ons verlies.

Plaatsen en afhandelen bestelling 

Als je een bestelling plaatst op onze website, dan laat je bepaalde gegevens achter. De gegevens hebben wij nodig om de koopovereenkomst die je met ons sluit, uit te voeren. 

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • Factuuradres
  • Betalingsgegevens 

Wij bewaren deze gegevens tot twee jaar nadat de aankoop is gedaan. Sommige gegevens bewaren wij langer, als wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld vanwege de fiscale bewaarplicht). De fiscale bewaarplicht is zeven jaar. 

Nieuwsbrieven

Je kunt je bij ons inschrijven voor verschillende nieuwsbrieven die we zo persoonlijk mogelijk maken. Op deze manier blijf je op de hoogte van de laatste trends die bij jou passen en weet je alle acties en nieuwtjes rondom Omoda. De nieuwsbrieven worden opgesteld op basis van je gegevens, zoals vorige bestellingen, klikgedrag of het profiel dat je op onze website hebt aangemaakt via Club Omoda. Jouw e-mailadres of woonadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Je e-mailadres of woonadres bewaren we voor de nieuwsbrief totdat je hiervoor uitschrijft. Als je jezelf ingeschreven hebt, maar je liever niet meer op de hoogte wilt gehouden worden, dan kun je je uiteraard ook weer afmelden. Dit doe je via Club Omoda of de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief. 

Reviews

Met je Club Omoda account kun je reviews schrijven over de producten die je bij Omoda gekocht hebt. En je krijgt hier nog credits voor terug ook – een echte win-winsituatie. Door je ervaringen te delen, help je andere klanten bij hun keuze op basis van de kwaliteit, pasvorm of looks van het product. Wij houden precies bij wie welke review schrijft en zelf kun je jouw geschreven reviews altijd terugvinden in je Club Omoda account (gerechtvaardigd belang). 

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens: 
•    Naam zoals vermeld in de review
•    Inhoud van de review

Wij bewaren jouw persoonsgegevens maximaal vijf jaar nadat je de review hebt achtergelaten. Je kunt reviews ook anoniem publiceren.

Winacties

Als je mee wilt doen aan een van onze winacties, dan hebben wij gegevens van jou nodig om jou eventueel te kunnen contacteren als je een prijs hebt gewonnen (uitvoering van de overeenkomst).

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens: 

  • Naam 
  • Adresgegevens
  • Contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • Social media-account 

Wij bewaren deze gegevens tot drie maanden nadat de actie is afgelopen en de prijs is uitgereikt. 

Klanttevredenheid- of marktonderzoek

Wij doen er alles aan om jou een ultieme shopervaring te bieden bij Omoda, maar helaas zien we niet altijd of dit gelukt is. Het is mogelijk dat we je per e-mail vragen om deel te nemen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Dat doen we op basis van jouw toestemming. Deelname is niet verplicht, maar het helpt ons wel erachter te komen hoe wij onze service nog beter kunnen maken of ervoor kunnen zorgen dat onze collectie nog beter op jouw wensen aansluit. 

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens: 

  • Naam 
  • E-mailadres
  • Eventuele informatie die je zelf aan ons verstrekt tijdens het onderzoek 

Wij bewaren de gegevens totdat het onderzoek is afgerond. 

Het verminderen van retouren

Van de bestellingen die je bij ons doet in twee jaar tijd, houden we bij hoe vaak en veel je hiervan retourneert. Uiteraard mag je producten retourneren, maar het moet wel redelijk blijven. Om die reden kan het zijn dat als je heel erg veel retourneert, je andere bestel- en betaalmogelijkheden krijgt geboden in de toekomst. Dit doen we om het milieu minder te belasten en om onze bedrijfsvoering beter te kunnen voeren. 

Afhankelijk van het aantal retouren over de afgelopen twee jaar, beoordelen wij op geautomatiseerde wijze welke bestel- en betaalmogelijkheden jij geboden krijgt. Wij hebben hier een gerechtvaardigd belang bij, namelijk een commercieel bedrijfsbelang en natuurlijk omdat we het milieu willen sparen. Mocht je het niet eens zijn met de bestel- en betaalmogelijkheden die we je in onze webshop bieden, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij bekijken graag of het vanwege jouw situatie beter is om je andere bestel- en betaalmogelijkheden te bieden. 

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens: 

  • Klantnummer
  • E-mailadres
  • Bestelgegevens
  • Retourpercentage 

Social media-advertenties

Om persoonlijke aanbiedingen te geven en jou interessante advertenties te laten zien, gebruiken wij jouw gegevens. Zo kunnen we je contact- en aankoopgegevens gebruiken om relevante en op jou afgestemde advertenties te laten zien op onze website, of op websites van derden, namelijk Google en Meta. Hiervoor verstrekken wij je e-mailadres in gehashte vorm aan Google en Meta. Google en Meta zullen het e-mailadres linken aan jouw Google- en Facebookaccount. Deze koppeling wordt gebruikt om relevante advertenties te tonen. Dit doen we alleen op basis van ons gerechtvaardigd belang, namelijk ons commercieel belang. Wij gebruiken je e-mailadres gedurende twee jaar. Je hebt altijd het recht om hier bezwaar tegen te maken door bijvoorbeeld de instellingen in je account aan te passen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Cookies

Via onze website worden ook cookies gebruikt, zodat je gepersonaliseerde aanbiedingen, content en advertenties ziet. In ons cookiestatement kun je meer lezen over de cookies die we gebruiken. 

Solliciteren

Heb je gereageerd op één van onze vacatures of heb je een open sollicitatie ingestuurd? Dan verwerken wij persoonsgegevens van jou om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen, en ter voorbereiding op het eventueel sluiten van een arbeidsovereenkomst.

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • Adresgegevens 
  • Contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief
  • Salarisindicatie
  • Referenties
  • Eventuele overige informatie die je meestuurt met jouw sollicitatie

Jouw sollicitatiegegevens bewaren wij tot maximaal zes weken nadat de functie is vervuld. Wij bewaren deze gegevens zodat wij contact met je kunnen opnemen in het geval de functie binnen de proeftijd opnieuw vrijkomt. Wanneer we jou op dit moment geen functie kunnen aanbieden, kunnen we – met jouw toestemming – de sollicitatiegegevens nog een jaar langer bewaren. Je kunt je toestemming op elk moment intrekken door ons een e-mail te sturen. Indien je bij ons komt werken, bewaren wij jouw sollicitatiegegevens in het personeelsdossier. Dit dossier wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is en ten aanzien van de sollicitatiegegevens tot maximaal twee jaar na indiensttreding.

Een social media- en internet-onderzoek kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Dit is noodzakelijk om te kunnen waarborgen dat bij het aannemen van nieuw personeel ons imago in stand blijft, wij doen dit dan ook op basis van ons gerechtvaardigde belang. Wij zoeken hiervoor op jouw naam op Google, en jouw eventuele profiel op diverse social media. Dit uiteraard voor zover deze profielen openbaar zijn; wij zullen je niet vragen om ons toegang te verlenen tot een afgeschermde social media-pagina of een connectie met ons te maken. De resultaten van het onderzoek worden met jou besproken. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit per e-mail aangeven op het moment dat je solliciteert.

Affiliates en bloggers 

We gaan graag de samenwerking aan met andere personen en partijen om samen nog meer succes te behalen. Je kunt je bij ons dan ook aanmelden als affiliate of blogger (uitvoering van de overeenkomst). 

Hiervoor verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • Social media account 
  • Eventuele informatie die je zelf aan ons verstrekt 

Deze gegevens bewaren wij tot twee jaar nadat de overeenkomst tussen ons is beëindigd. 

Wanneer kunnen we jouw persoonsgegevens delen met derden? 

Wij delen jouw persoonsgegevens enkel met derden, wanneer dit op basis van de huidige wetgeving is toegestaan. Het kan voorkomen dat wij jouw persoonsgegevens aan derde partijen verstrekken, omdat: 

  • wij hen hebben ingeschakeld om bepaalde gegevens te verwerken; 
  • wij daar een wettelijke grondslag voor hebben;
  • wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). 

De partijen die in onze of jouw opdracht persoonsgegevens verwerken zijn: 

  • IT-dienstverleners 
  • Cookiedienstverleners
  • Postorderbedrijven
  • Betalingsdienstverleners (iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal en Klarna)
  • Marketingbedrijven 
  • Onderzoeksbedrijven 
  • Samenwerkingspartners 

Websites van derden

Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden jou aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken. 

Worden jouw persoonsgegevens beveiligd? 

Omoda neemt passende technische en organisatorische maatregelen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen van persoonsgegevens, tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking (zoals onbevoegde kennisname, aantasting, wijziging of verstrekking van de persoonsgegevens).

Welke privacyrechten heb je? 

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens hieronder.
 
Je hebt de volgende rechten: 

  • Recht op inzage: je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van jou verwerken, in te zien.
  • Recht op rectificatie: je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van jou verwerken, te corrigeren of aan te vullen indien deze onjuist of onvolledig zijn.
  • Recht van bezwaar: je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en tegen direct marketing. 
  • Recht op verwijdering: je kunt ons verzoeken jouw persoonsgegevens te verwijderen. 
  • Recht om jouw toestemming in te trekken: indien je ons toestemming hebt gegeven om persoonsgegevens te verwerken, dan kun je deze toestemming op ieder moment intrekken. 
  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens: indien het technisch mogelijk is, heb je het recht om de persoonsgegevens die wij van jou verwerken te laten overdragen naar een derde partij. 
  • Recht op beperking van de verwerking: in sommige gevallen kun je verzoeken om het verwerken van jouw persoonsgegevens (al dan niet tijdelijk) te beperken. 

Bij jouw verzoek kunnen wij je vragen om je te identificeren. Wij vragen hiervoor gegevens op om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren. 

Wij zullen in principe binnen 30 dagen aan jouw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke rechten van betrokkenen of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij jou daarvan tijdig op de hoogte stellen. 

Wijzigingen in dit privacystatement

Wanneer onze dienstverlening wijzigt, moeten wij ook het privacystatement aanpassen. Raadpleeg daarom regelmatig dit document voor de meest actuele informatie. 

Klacht indienen

Als je vindt dat wij jou niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens

Wie is verantwoordelijk voor mijn gegevens?

Omoda.NL B.V.
Ruigendijkweg 1
4301 RX Zierikzee

E-mailadres: klantenservice@omoda.nl
Telefoonnummer: 0111-410044

KvK-nummer: 20141521
BTW-nummer: NL819501220b01 

 

Yes, gelukt!

Het artikel is toegevoegd aan je shoppingbag.

Yes, gelukt!

Ga naar mijn account