Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending* en retour
Gratis reserveren in de winkel
Betaal achteraf
Inklappen
Voor 23:59 besteld, morgen in huis*

Morgen nieuwe schoenen of een eye-catching accessoire nodig? Geen probleem – we zijn er de volgende dag al.

Gratis verzending* en retour

Gratis verzending vanaf EUR 50,- of altijd gratis met een account. Retourneren is altijd gratis.

Gratis reserveren in de winkel

Eerst passen? Reserveer online jouw schoenen, zodat ze zeven dagen voor je vastgehouden worden in de winkel.

Betaal achteraf

Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna. Eenvoudig met één klik!

Catarina Martins

Catarina Martins maakt haar items, zoals wij ze graag zien: stoer en vrouwelijk. Door de natuurtinten combineer je ze eenvoudig met iedere outfit. Ontdek de leren en suède exemplaren snel in de online shop van Omoda!
Caterina Martins

Portugees design van Catarina Martins

Catarina Martins

Het Portugese merk Catarina Martins maakt edgy designs met een rauw tintje. De ontwerpen zijn rauw en sexy, hebben een stoere en zelfverzekerde uitstraling en jij wil ze absoluut niet missen. Sinds 2003 levert dit label verse vintage designs die zijn gebaseerd op ruwe en duurzame materialen als leer en suède. Dit resulteert in kwalitatief sterke ontwerpen met een ziel. Comfort en esthetiek gaan bij dit merk hand in hand. Wie hoge eisen stelt zit met Catarina Martins dan ook helemaal goed.

Absolute must-have

Catarina Martins maakt bijzondere designs die je niet overal ziet. Dat betekent dat je met deze ontwerpen echt iets unieks in huis haalt. De schoenen van dit merk zijn echte must-haves die je kunt typeren als casual-sexy en daarom niet vaak genoeg gedragen kunnen worden. Er wordt veel gebruik gemaakt van egale eenvoud, waarbij er wel steeds wordt rekening gehouden met een uitgekiend oog voor detail. Wie houdt van vintage kan met dit merk zeker goed uit de voeten, want dat is wat Catarina Martins ademt. Maar het merk is breed en kan ook verrassend uit de hoek komen met shiny ontwerpen en meer sportieve designs. Op die manier weet het merk niet alleen inspiratie uit het verleden te halen maar ook vooruit te kijken. Die vormen ogen sterk en stralen kracht uit, geheel passend bij de eigentijdse stijl van vandaag. Maar nooit verliest Catarina Martins het zonnige en speelse randje uit het oog, wat maakt dat je met deze ontwerpen vele originele en in het oog springende combinaties kunt maken. Creativiteit is bij Catarina Mertens het sleutelwoord. Verras jezelf en laat je inspireren door de uitgebreide collectie van dit te gekke merk.