Middelharnis

Westdijk 62
3241 GV Middelharnis
Deze winkel is momenteel gesloten
Middelharnis
Openingstijden:
Maandag:
13:00 - 17:30
Dinsdag:
09:30 - 17:30
Woensdag:
09:30 - 17:30
Donderdag:
09:30 - 17:30
Vrijdag:
09:30 - 21:00
Zaterdag:
09:00 - 17:30
Zondag:
Gesloten
In 2012 was het precies 25 jaar geleden dat ons filiaal in Middelharnis zich vestigde aan D’n Diek, het winkelcentrum van Middelharnis. Hier vind je heel wat mooie modezaken en leuke boetiekjes. D’n Diek betekent in het plaatselijke dialect ‘De Dijk’, wat slaat op de lange dijk waaraan de winkels gevestigd zijn. In het midden van de winkelstraat vind je onze stijlvolle winkel, vol mooie damesschoenen, kinderschoenen en herenschoenen. Hier staat een deskundig verkoopteam voor je klaar, waarvan één van de dames zelfs al 25 jaar werkzaam is bij Omoda Middelharnis. Collectie: dames-, heren-, jongens-, meisjesschoenen, tassen en accessoires.

In de zomermaanden is Middelharnis erg in trek bij toeristen die hun vakantie doorbrengen op Goeree-Overflakkee. Daarnaast brengen ook lokale bewoners graag hun tijd door in het gezellige stadje. Ben je een keer in de buurt, onze deuren staan altijd voor je open! Tot ziens bij onze schoenenwinkel in Middelharnis!

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.