Aangepaste openingstijden:

I.v.m. Late Night Shopping op donderdag 27 juni zijn wij geopend tot 22.00 uur. 

Dordrecht

Bagijnhof 5
3311 KE Dordrecht
Deze winkel is momenteel geopend
Dordrecht
Openingstijden:
Maandag:
12:00 - 18:00
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 21:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 18:00
Zondag:
Gesloten
Dordrecht staat bekend om zijn gezellige winkelstraten en bijzondere boetiekjes en is dan ook een winkelstad bij uitstek. Ook Omoda-winkel in Dordrecht is al jaren een begrip in de stad en wordt druk bezocht door heel wat klanten. Je vindt deze winkel in de Bagijnhof, te midden van vele andere leuke shops. Het ruime assortiment bestaat uit dames-, heren- enkinderschoenen én tassen en accessoires. Is de gewenste maat of kleur niet aanwezig in de winkel, dan laten we het juiste paar gewoon bij je thuisbezorgen.

Net als onze andere winkels is ook Omoda Dordrecht stijlvol ingericht. Alle damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen zijn ruim neergezet, zodat schoenen shoppen nog leuker en makkelijker wordt. Een mooi detail in deze winkel is de erker aan de zijkant, waarin de kassa is geplaatst. Door de hoge ramen komt er veel daglicht binnen.

De kinderhoek in de winkel is wel heel bijzonder. Vanaf het dames- en herengedeelte is er een grappig doorkijkje gemaakt, waarmee ook gelijk wordt aangegeven waar de kids de baas zijn: in de Kidsshop!

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen.