Omoda Dordrecht

Dordrecht staat bekend om zijn gezellige winkelstraten en bijzondere boetiekjes en is dan ook een winkelstad bij uitstek. Ook schoenenwinkel Omoda Dordrecht is al jaren een begrip in de stad en wordt druk bezocht door heel wat klanten. Je vindt onze winkel in de Bagijnhof, te midden van vele andere leuke shops.

Dordrecht
Natuurlijk helpt ons verkoopteam jou graag met het vinden van een mooi paar schoenen of laarzen. En is de gewenste maat of kleur niet aanwezig, dan laten we het goede paar gewoon bij je thuisbezorgen. Collectie: dames-, heren-, jongens-, meisjesschoenen, tassen en accessoires.

Openingstijden

Vrijdag 15 december
09.30 - 21.00 uur

Zaterdag 16 december
09.30 - 21.00 uur

Vrijdag 22 december
09.30 - 21.00 uur

Maandag 25 december
Gesloten

Dinsdag 26 december
Gesloten

Maandag 1 januari
Gesloten

Maandag: 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 21.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 18.00 uur
Zondag: Gesloten

Toon routebeschrijving

Collectie
Winkel
  • Accessoires
  • Accessoires
  • Accessoires

Net als onze andere winkels is ook Omoda Dordrecht stijlvol ingericht. Alle damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen zijn ruim neergezet, zodat schoenen shoppen nog leuker en makkelijker wordt. Een mooi detail in deze winkel is de erker aan de zijkant, waarin de kassa is geplaatst. Door de hoge ramen komt er veel daglicht binnen.

De kinderhoek in de winkel is wel heel bijzonder. Vanaf het dames- en herengedeelte is er een grappig doorkijkje gemaakt, waarmee ook gelijk wordt aangegeven waar de kids de baas zijn: in de Kidsshop!

 

In de online shop van Omoda zie je direct of jouw favoriete paar op voorraad is in de winkel. Ook is het mogelijk om items te reserveren, zodat je ze altijd kan passen als je langskomt. En ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Afhalen kan nu ook tijdens openingstijden in een Omoda-winkel naar jouw keuze.  

Wil je een bestelling retour sturen? Dat kan natuurlijk via het retourproces, maar je mag de items ook in deze Omoda-winkel afgeven. Je krijgt het door jou betaalde bedrag dan zo snel mogelijk teruggestort op je rekening. Dan kan je meteen dat andere, leuke paar in de winkel passen. 

 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies