omhoog

Gabor sneakers

Als je een actief leven leidt, ken je het belang van goede schoenen. Gabor sneakers staan bekend om hun zeer goede pasvorm en de comfortabele en verende zolen. Je kunt Gabor dames sneakers ook als echte fashion items dragen. Ze zien er goed uit, hebben mooie details en kleuren en combineren goed bij veel casual outfits. Door hun kwaliteit zijn ze bovendien duurzaam, zodat je nog jaren plezier van ze hebt.
null

Filters

Toon alles

Sneakers van Gabor

De belangrijkste onderscheidende elementen van het Duitse merk Gabor zijn de opbouw van de zool, de vorm van de leest en de kwaliteit van de gebruikte materialen. Daar komt nog bij dat Gabor damesschoenen voor het grootste deel met de hand worden gemaakt. Deze pluspunten zie je ook terug als je naar Gabor dames sneakers kijkt. Een sneaker van Gabor heeft een speciaal geconstrueerde zool als basis. De zolen van Gabor gympen bestaan uit verschillende materialen die tezamen zorgen voor een optimale grip en een sterke schokabsorberende werking. Ze geven stevigheid waar het nodig is en veren mee als je een sportieve actie inzet. Als je een actieve levensstijl ambieert maar ook wel eens last hebt van vermoeide voeten of gevoelige gewrichten, dan is de kwaliteit van een Gabor sneaker precies wat je nodig hebt om zonder blessures te sporten. Gun je voeten het allerbeste en kies voor een mooie sneaker van Gabor uit ons uitgebreide assortiment.

Kleurrijke Gabor sneakers

Naast formele en klassieke Gabor damesschoenen kun je bij Omoda ook terecht voor Gabor sneakers voor dames. In onze collectie vind je sneakers van Gabor in verschillende modellen en kleuren. Je kunt kiezen voor sneakers in een uniforme kleurstelling of juist gaan voor sneakers met trendy kleurcombinaties. Als je eenmaal sneakers van dit merk draagt en het loopcomfort ervaart, is het te begrijpen als je ze niet alleen tijdens het sporten draagt. In je vrije tijd mogen je voeten immers ook profiteren van een optimale pasvorm en de kwaliteit van de zolen waar Gabor terecht zo bekend om staat. Kies voor makkelijk te combineren kleuren als je sneakers van Gabor met verschillende outfits wilt combineren. Gabor sneakers in wit zijn een uitstekende keuze omdat wit met vrijwel alle andere kleuren smaakvol combineert. Hetzelfde geldt voor Gabor sneakers in zwart. Bij beige kleding of kleding in aardse kleuren kun je bijvoorbeeld kiezen voor lage sneakers in het bruin. Wil je je enkels extra ondersteuning geven, kijk dan eens naar Gabor hoge sneakers.

Comfortabele Gabor sneakers

Heb je jouw paar gezien bij onze Gabor sneakers van 2019? Elk jaar weet Gabor opnieuw te verrassen met nieuwe modellen, nieuwe materialen en trendy kleuren. Hou ons aanbod goed in de gaten want regelmatig hebben we een Gabor sneakers sale, waarbij je nieuwe Gabor sportieve schoenen met veel voordeel kunt aanschaffen. Als je Gabor sneakers die nieuw zijn vandaag nog in huis wilt hebben, hoef je alleen je bestelling vóór 12.00 uur te plaatsen. Je kunt bij ons je Gabor sneakers online bestellen zonder verzendkosten als het totale orderbedrag EUR 50,- of meer bedraagt.