omhoog

Havaianas sale

De zon begint te schijnen. En dan is niets fijner dan een paar Havaianas teenslippers aan je voeten. In onze sale vind je modellen in alle kleuren van de regenboog. Kies je voor fleurig roze of ga je toch voor zonnig geel? Het is aan jou!
null

Filters

Toon meer filters

De Havaianas sale collectie

Het hele jaar door een tropische look aan je voeten? Dankzij de sale collectie van Havaianasis dit mogelijk! In de outlet van Omoda vind je een groot aanbod van dit opvallende merk. Hierdoor heb je een ruime keuze om een paar te vinden dat jou aanspreekt. Je vindt hier dan ook een sale collectie waarmee je letterlijk uit de voeten kunt. Kies je voor een paar van Havaianas? Dan kan je deze perfect combineren met een sportieve of casual outfit. Zelfs een wat elegantere look kan je een nonchalante touch geven door voor een ontwerp van dit merk te kiezen.

Havaiana slippers in de sale

In de sale collectie kan je op zoek gaan naar een model dat aan jouw wensen voldoet om volop van te gaan genieten! Havaianas is een merk met een erg herkenbare stijl. De nonchalante sportieve uitstraling is namelijk de basis voor ieder ontwerp. De designers houden zich echter ook bezig om hier nog meer stijlen aan toe te voegen door gebruik te maken van verschillende prints, kleuren, patronen en details. Deze veelzijdigheid heeft ervoor gezorgd dat veel mensen van dit merk zijn gaan houden. Het heerlijke draagcomfort heeft daar ook zeker aan bijgedragen. Geniet van jouw Havaianas wanneer je behoefte hebt aan de stijlvolle eenvoud van dit merk. Draag ze tijdens een vrije dag wanneer je heerlijk thuis tot rust komt, even een middag de stad ingaat of het zwembad bezoekt. In de Havaianas sale collectie bij Omoda vind ook jij een paar waarmee je onbezorgd kan gaan genieten!